Amenajare gradina de vara

kriss

Member
Pana anul asta am neglijat gradina de la tara, dar m-am apucat sa o renovez. E mult de munca pentru ca nu stam acolo. O sa am nevoie de sfaturi si sper, cu ajutorul vostru, sa iasa ceva frumos.
Ma intereseaza plante perene, care sa nu aiba nevoie de ingrijire, dar si cateva legume usor de ingrijit.
Am deja in curte 2 nuci, 2 visini, 1 cires, 1 cires alb, 1 cires de mai, 2 pruni mici, 1 cais plantat in primavara, 1 par plantat in primavara, 4 aluni de padure plantati in primavara, 2 pui de mar si inca 2 pomi care nu rodesc. Am si 2 brazi marisori.
Mai am in curte putina zmeura, fragi si urmeaza sa aduc in primavara capsuni.
La capitolul flori / plante ornamentale am: liliac, bujori, trandafiri (aici vreau sa suplimentez cu multe soiuri), primule, narcise, crini portocalii, hortensie, hosta, feriga, suculente sedum. Toamna asta am plantat bulbi de lalele si crocus.

Intrebari:
1 - Ce soiuri de zmeura cu fruct mare si remontanta cunoasteti? Ma intereseaza ceva care sa pot gasi de cumparat la magazin.
2 - Ce soi de cires similar cu Stella (inima de porumbel) cunoasteti? Am unul mare si as mai vrea unul similar ca fructe.
3 - Ce alte flori recomandati? Ma intereseaza sa fie perene, sa fie inflorite o perioada cat mai lunga si sa nu necesite ingrijire multa.
 

kriss

Member
Am luat zmeura Polka si Heritage. Am luat cires Stella, un nectarin, un piersic si un cais. Am pus capsuni. Am suplimentat cu soiuri noi de trandafiri.
Mi-a murit un prun si puiul de smochin pus in toamna.
Am facut ceva treaba prin curte. Am pus poze inainte si dupa. Bordura nu e gata toata ca nu am mai avut timp.
Ultimele 3 poze sunt din toamna.
 

Atașamente

labihoc652

New Member
Bună ziua. Pentru a-mi diversifica viața de jucător, sunt în continuă căutare de noi case de pariuri în România care să fie gata să îmi satisfacă toate nevoile de pariere. Mulțumită acestei resurse, care oferă recenzii de case de pariuri din România, am reușit să explorez în detaliu toate funcționalitățile celor mai bune site-uri de pariuri, ceea ce m-a ajutat să găsesc cea mai bună casă de pariuri.
 
Sus