Mădălina, cred că te referi la euphorbia marginata cunoscută şi sub denumirea populară de flori de gheaţă. Se înmulţeeşte foarte uşor prin seminţe plantate direct afară. E nepretenţioasă, rezistentă şi foarte decorativă:gradinar1 a spus:Foarte decorativa, arata minunat in gradina!
Si langa ea, in gradina Floriei, am remarcat o tufa superba, decorativa tot prin frunzele deosebite, alb cu verde. Cum se numeste? si rezista peste iarna in gradina?
numauita a spus:Arata cam asa: http://www.dkimages.com/discover/previe ... 901208.JPG
Am luat azi seminte de la Brico si vreau sa plantez. A mai plantat cineva sau are asa ceva?
Cum ii merge? Este pretentioasa?
mymo a spus:E foarte frumos,nu stiu multe despre el decat ca-i place soarele.
Gabiuta a spus:Se inmulteste singura de la an la an.Este decorativa dind culoare gradinii.
mirela06 a spus:Ferelor eu nu stiam ca are asa frunzele!.Oricim sunt minunate, Numauita. Eu am cumparat seminte, iar pe plic erau mai multe culori , florile. Mi-au rasarit. Acum astept sa creasca si sa faca flori. Oare dureaza mult :? Cam In ce luna trebuie sa infloreasca :?
mirela06 a spus:Draga Numauita , apoi a durat ceva . Cred ca la 3 saptamini. Am crezut ca nu mai vor iesi. Acum sunt de 10 cm. O sa le fac poze si daca da Dumnezeu am sa pastrez seminte, iar daca nu gasesti sa-ti trimit. Numai sa se faca mari, sanatoase si sa fie multe culori cum erau pozate pe plic. Am vrut sa le fac poze, dar am zis ca sunt prea mici.