Vino sa ne cunosti

N-o sa-ti para rau!

Punct! Si de la capat...

De curand eGradini.ro a implinit 7 ani. E mult? E putin? Nici nu credem ca timpul trecut e important ci momentul prezent. Este un moment al evaluarii, al schimbarii, al unui nou inceput.

Am inteles ca nu trebuie sa concuram decat cu noi insine. Am inteles ca avem un loc special in peisajul site-urilor romanesti de specialitate. Un loc pe care l-am castigat prin munca. Nu ne-am grabit sa punem articole pe site cu informatii culese de aiurea - le-am verificat si le-am experimentat. Apoi am scris din proprie experienta. N-am fentat traficul de dragul castigurilor din publicitate. Nu v-am intoxicat cu bannere. Ne-am straduit sa avem o imagine distincta si credem ca am reusit - chiar daca am mai schimbat elementele grafice. Poate n-am fost mereu la fel de inspirati, poate am mai gresit - fara sa vrem. Dar am incercat cu sinceritate ca totul sa fie ok. Unii au inteles aceste lucruri si le-au apreciat. Pe ei ii gasiti ca membri ai acestei comunitati.

Ei sunt cei pentru care exista acest site. Tot pentru ei exista si forumul. Si tot pentru ei se face fiecare efort de a merge mai departe. Vom merge mai departe cu aceeasi pasiune pe care am avut-o in urma cu cativa ani, cu aceeasi placere de a povesti despre ce ne este drag si cu aceeasi daruire care ne face speciali. Veniti sa ne cunoasteti si veti intelege "de ce".Ultima actualizare: 13 ian. 2010


Copierea materialelor din acest site este strict interzisa.
Nerespectarea drepturilor de autor se pedepseste conform legii.