Dancing crane (Cocorul dansator)

DracuMic

Member
pai da da ia gandeste-te daca iti trimit ceva 0,30 mm :rofl: ? Aia numai in sigurantele de la tabloul electric iti va folosi.! :rofl: :rofl: :rofl:
 

vali

Active Member
Moderator
popan vasile a spus:
fica mea imi da pumni in spate de 10 minute sa te intreb ce program ai folosit la editarea virtualurilor?
:rofl: :rofl: Pai treaba mai grosiera, mai "din topor", ca sa zic asa, am facut-o cu Epaint, care este o versiune imbunatatita a banalului "Paint" continut de orice win. Restul, a fost facut pe Ulead PhotoImpact 10. Acelasi lucru face si Adobe Photoshop-ul, dar... stii cum e: de la o varsta, daca te obisnuiesti cu ceva, iti vine greu sa mai schimbi :) .
Oricum, Ulead PhotoImpact sau Adobe Photoshop, unul din acestea doua este suficient pentru a crea virtualuri.

Revenind la "barza" ta.
Cred ca n-are rost sa te complici prea mult in "amanunte anatomice" :) de genul: cate aripi are, de unde porneste gatul, cum tine picioarele... :)
Principalul, cred eu, este sa realizezi mai mult un bonsai, decat un cocor :). Atata timp cat privind acest bonsai cineva (nu toata lumea!) va spune "Uite, parca ar fi un cocor", zic eu ca e suficient.
Ce vreau sa spun: nu este bine nici daca ideea este prea evidenta... Mintea privitorului trebuie lasata sa lucreze. Trebuie sa creada ca el descopera asemanarea... Tu, doar ii arati unde sa se uite :wink:
 
Da, fiind totusi vorba de ceva abstract, stilizat... cred ca ai dreptate, principalul e ce vad eu la el, consider ca ai dreptate... in final, o idee poate fii transmisa prin multe moduri.
Vasile
 
Era sa uit... Vali pot folosi virtualurile pentr-u exemplificare :rugaciune: ... de pilda pe alte forumuri, nu numai... stii tu care?
Vasile
 
Drace, nu l-am mai dus la sedinta fotto de multisor :rofl: , dar de dragul tau o voi face, spun doar ca lastareste frumos, ramura de sacrificiu isi face datoria mai bine decat ma asteptam, per total l-am inscris la o scoala de dans... sa invete una de societate :rofl: :rofl:
Vasile
 

DracuMic

Member
vazui....
la cam albit blitzu
e frumos,vad ca ia mai crescut basca :rofl:
pina la urma il lasi asa? cred ca odata ai vrut sa renunti de la aripa in sus? sau ramane literati?
 
Gresit Ovidiu :? ... eu n-am vrut niciodata sa renunt la partea de la aripa in sus, am spus ca daca nu ies treburile asa cum vreau eu s-ar putea, numai s-ar putea, anul acesta nu , dar la anul toata partea superioara aripii va fii jinificat. Fara acea parte nu mi-l mai inchipui ca un cocor.
Razi de basca...razi...dar el isi are rostul lui... momentan.
Vasile
 

DracuMic

Member
glumesc si eu de basca aia....
pai stai sa inteleg....i faci jin.ok
dar o sa-l faci asa de lung sau mai scurt? cum o sa arate asa lung?
 
Iar eu inteleg gluma Ovidiu :rofl: ... jinul o sa fie atat de lung, o sa arate bine... vezi virtualul lui Vali...m-a prins acea imagine...
Vasile
 

vali

Active Member
Moderator
Vasile,
inafara de "rosul din fundal" care m-a dat pe spate (nevasta-mea deja cauta pe net daca culorile pot influenta viata sexuala a unui cuplu si crede-ma, o pot influenta dupa ce am vazut pozele tale), felul in care arata "subiectii" nu ma deranjeaza... E cam ceea ce stiam deja. Asta nu inseamna ca "nu e nimic"! E mare lucru ca la 2-3 luni dupa o poza, sa vezi ca subiectul arata (cel putin) la fel... inseamna ca inca mai traieste! In "lumea bonsai din Romania" :nu-i nimic:, este o mare realizare.

Nu mi-o lua in nume de rau... multe din felul in care vezi tu bonsaii, imi plac...
Dar acel "rosu" din fundal, enerveaza nu numai taurii (amantii), ci si boii (cei care se insoara)...

PS: :) Nu face imprudenta sa reprosezi vreodata ceva, cuiva, pentru culoarea rosie... E in firea lucrurilor sa fie asa. NOI suntem vinovati pentru orice !!! Chiar si pentru disparitia dinozaurilor si tre' sa te obisnuiesti cu asta. :)
 
Sus