Weigela

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
De cand stiu ca inflorirea e la fel de bogata si la umbra/semiumbra + ca planta creste frumos acolo m-am mai avantat la inca una bucata de weigela decorativa:MINOR BLACK.

poza nu imi apartine dar e frumoasa,nu?
 

oanaiulia

Member
Weigela nana variegata tocmai mi a înflorit... Anul asta am plantat o, si din doua, una a înflorit acum..... Oare de ce? Am tăiat Acu 3 saptamâni câteva cremgute din ea sa pun la înrădăcinat, dat totuși nu cred ca asta e motivul...
 

laural

Well-Known Member
Nu ma pricep la Weigela, dar in general orice planta daca e taiata, se amana inflorirea cu o anumita perioada.
 

adrianam

Well-Known Member
Inflorirea principala la weigela mea a fost in iunie.
Acum mai are cateva ramuri cu buchetele, banuiesc ca este valul 2 sau sunt intarziate.
Oana, a ta cam tarziu infloreste!
 

oanaiulia

Member
Da.... E ciudat ca din doua numai una a înflorit, si aceasta numai jumătate . Am in gradina si weigela roșie, dar a înflorit demult, prin Iunie. Ma gândesc ca si vremea asta înșelătoare e de vina.... Pt ca si aubrieta si phlox acoperitor mi au înflorit acum....
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Si la mine weigela a inflorit a doua oara chestie care nu s-a intamplat in alti ani.:)
Vremea este clar ca influenteaza toate aceste ciudatenii :wondering: ca sa nu mai spun ca ploile au facut sa creasca pe una din ele enorm.Ma intrece in inaltime.Nu ca as fi eu inalta :rock:
 

ica

Member
Am o Weigela florida plantata anul trecut;a crescut bine,a inflorit cu multe flori anul acesta ...dar acuma e galbena la runze si nu-si da muguri de crestere;din instinct am tuns-o putin de vreo 2 sapt dar,nimic! O are ce-i cu ea???
 
Sus