Vivariu

ionutv

New Member
Buna ziua,

Ma numesc Ionut si sunt in curs de a-mi construi un vivariu pentru o reptila care traieste in estul Indoneziei (mai exact http://en.wikipedia.org/wiki/New_Guinea). Ce plante mi-ati recomanda sa introduc intr-un astfel de vivariu? Dimensiunile lui vor fi de 90x45x45 (LxWxH) si va fi dotat cu doua tuburi fluorescente:
Repti Glo 2.0, Repti Glo 5.0 (http://exo-terra.com/en/products/linear_fluorescent_bulbs.php) pentru a asigura necesarul de UV. Precizez ca una din cele mai importante caractersitici ale acestei reptile e faptul ca necesita o umiditate ridicata (peste 80 - 85%).

Multumesc pentru ajutor.
 

ionutv

New Member
Ati putea, va rog, sa-mi sugerati si niste specii de palmieri (pitici) care sa poate face fata unei lumini directe si unei umiditati ridicate? Sau alte plante care cresc pe inaltime pentru a crea si o zona de umbra in vivariu.
 

ionutv

New Member
Salut,

A trecut mai bine de un an de cand am inceput sa ma gandesc la amenajarea unui terariu si in cele din urma, acum cateva zile am reusit sa-l pun la punct, zic eu. Precizez ca inca nu stiu daca va gazdui ceva (reptila sau tarantula)...ma mai gandesc. Sper sa va placa si astept idei pentru imbunatatire ;-) :

O prima incercare (nu am fost multumit asa ca am modificat tot):


Terariul in stadiul actual:






PS: Daca am posta unde nu trebuia, va rog sa mutati post-ul.
 
Sus