Twist

anasstasia

Active Member
Un trandafir care m-a cucerit. Plantat in toamna anului trecut, fara sperante prea mari sa iasa ce era pe eticheta. Ca sa fiu sigura am cumparat 2 butasi. S-au prins amindoi si au iesit asa cum nu ma asteptam : minunati!
Sint plini, plini de flori, iar aspectul este spectaculos. Se pare ca este un urcator, asa ca bucuria este cu atit mai mare.

http://anasstasia.sunphoto.ro/Twist
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
E deosebit intr-adevar! La cat de frumos e ar fi fost minunat sa fii avut floarea ceva mai mare...
 

anasstasia

Active Member
Pe mine ma incinta si asa. E adevarat ca eu nu sint prea pretentioasa. In orice trandafir gasesc ceva minunat.
 

nick1971

Active Member
e foarte frumos! sa te bucure cu cat mai multe flori! :D si vad ca-i destul de mare, n-a suferit iarna trecuta?
 

anasstasia

Active Member
Ei, pai nu se compara. Am si eu plantat unul trandafir in toamna trecuta (nu-i mai stiu numele, ca daca nu au flori nu stiu care-i care) si e minuscul si acum, nu are mai mult de 10 cm. Nu inteleg de ce nu creste. Sper doar sa nu moara, ca in rest sa creasca cind i-o fi lui bine.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Margaretuto,potoleste-te ca nu e chiar asa spectaculos.Il am si eu.L-am dorit,cazusem pe spate ca e bicolor,am rugat pe cineva insistent si mi-a facut rost si acum sunt chiar dezamagita.Imi pare un banal trandafir ....
Ma rog...eu nu sunt chiar fana de fana de roze si incerc sa fiu cit mai echilibrata .Pozele uneori triseaza stii bine.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Bobocul nu ramine compact mult timp ,floarea se deschide foarte repede si nu ramine strinsa (nu stiu sa explichez altfeliu) ...se face un fel de.....placinta bicolora .Florile nu sunt chiar mari cum sunt la alti trandafiri si se trec repejor.Tu cred ca nu ai avut cum sa il urmaresti Nico si l-ai vazut numai cu florile pe virf.Hai sa il vezi la anu.
 

daisy111

Active Member
Eu vazndu-l doar in pozele puse de voi,frumos si aranjat,ma topesc dupa el. :oops: Dar daca Gabiutz spui ca nu e asa spetaculos....nu stiu ce sa mai zic. :? Tot imi place, ..cand nu-i ai iti plac toti. :rofl:
 

ghia_don

Active Member
Al meu a fost destul de frumusel anul asta si chiar incarcat cu floriceleDoar in luna august n-a avut flori, in rest a fost plin buchete incarcate si a si crescut. E plantat intr-un loc unde nu e insorit toata ziua si unde am mai scapat ceva apa din cind in cind.
Mai am unul plantat in plin soare, pe care l-am neglijat si la udari si care a intepenit dupa prima inflorire din iunie...n-a mai dat nici macar o frunzulita :(
 

lili

Member
Buna draga Doina ,
frumos pestritzu...dar cel roz care il urmeaza in album :visator: ....ma zapacit cu frumusetea lui :indragostit:
http://egradini.ro/forum/webshots_downl ... Zpv_ph.jpg
Indraznesc sa te intreb...care i-o fi numele de botez :*
Si de fiecare data,cand am ocazia voi spune ca esti cel mai de soi gradinar :marfa: ....tot ce creste in gradina ta ....plesneste de sanatate si frumusete :clap: :hug:
 
Sus