Trandafiri Roxana Peled

Roxana Peled

Active Member
Multumesc Dea!
Intr-adevar Palais Royal e un trandafir de exceptie! Floarea este mare si cu o culoare suava :D .
Pana una alta (atat cat se poate spune dupa nici doua luni de crestere) nu pare a avea tendinte de catzarator feroce :) . Snow Goose de exemplu a ajuns deja la aproape 1m si-l vezi ca trage tare sa se inalte. Palais nu trece de 30 cm.

Dintre toti trandafirii mei plantati in toamna cel cu cea mai grozava tufa este Heidi Klum. Zici ca-i photoshopata :rofl: , flori cu forma perfecta, multe si distribuite perfect omogen intr-o tufa rotunjoara si perfect echilibrata :hipnotizat:


Floarea cea mai longeviva insa o are Red Leonardo DaVinci, a inflorit printre primii si inca nu i s-a scuturat nici o floare.
 

Dea

Active Member
Roxana, acorda-i timp lui Palais Royal, probabil acum isi formeaza sistemul radicular. :D
Heidi Klum si Red Leonardo DaVinci, ai dreptate, flori perfecte la ambii si ce frumos dezvoltati in acest prim an la tine! Superbe nuante!! Felicitari inca o data! :clap:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
chiar ca-i faina Heidi Klum, vad ca are si niste flori perfecte, parca sunt aranjate petalele alea cu mana, sa se imbine perfect :)
 

Roxana Peled

Active Member
Nu-i asa? :rofl: Si eu am fost surprinsa! :D
Culoarea e foarte interesanta, un cyclam care bate in mov, nu am reusit sa o redau perfect in poze oricat m-as fi straduit.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Da' de aplecat ai reusit sa te apleci sa vezi cum miroase? :evil: Io zau ca nu va inteleg pe astia care nu au deloc pornirea, cand vad o floare, sa-si bage trompa-n ea :roll:
 

Roxana Peled

Active Member
Pai sa-ti arat peste cate chestii tre' sa sar eu ca sa ajung cu trompa pana acolo :hipnotizat: :rofl:
Dar am facut sacrificiul ... si am amusinat floarea :) . Parfum mediu in opinia mea de TH.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Ioi ce fain asa colorat! :indragostit: Te doare-n basca, fiind in containere poti sa vezi combinatiile si pe cand le plantezi la locul definitiv esti cu tema facuta ;-)
 

Rose

Active Member
Roxana! Zau ca nu stiu ce le faci de arata intr-un mare fel! Le prieste la inaltime sau ai facut ceva incantatii sau mai degraba le-ai spus povesti seara la culcare si acum te rasplatesc pe masura :) ????!!!
 

ghia_don

Active Member
Asa am zis si eu!!..Roxana sigur umbla cu ceva vraji de are asa trandafiri splendizi :) ..
Sa-ti traiasca , felicitari pentru ei !!! :indragostit:
 

adrianam

Well-Known Member
Arata nemaipomenit de frumos toti! :clap:
Mie insa imi atrag atentia cei galbeni - China Girl, Goldelse si Sweet Dream despre care am citit ca se comporta ca un mic catarator. Daca poti in timp sa ne spui daca se decoloreaza florile, cam cat de repede, bineinteles eu sunt curioasa daca remonteaza si cum sunt parfumati! :oops:
 

Rose

Active Member
Da,da! Bine spus! Mi-a ramas si mie la suflet China Girl...lipsa parfumului m-a facut sa ezit!
 

sarselia

Active Member
Moderator
O minunatie!
Atata culoare si parfum...cred ca toata ziua esti prin zona pentru ca e superb sa ai asa ceva!
Felicitari si sa le mearga bine!
 

Roxana Peled

Active Member
Multumesc dragutelor! :D
China Girl intr-adevar nu miroase dar pentru mine asta chiar nu e o problema. Nu trebuie sa miroasa chiar toti, remontanti e important sa fie :)

Adriana, din cei enumerati de tine, China Girl nu are parfum si e deschisa abea de 3 zile timp in care nu a parut sa se decoloreze vreun pic dar mai studiez problema si iti spun. Goldese e deschis de 2 zile, cred ca miroase dar nu foarte puternic, iarasi cu mentinerea culorii mai studiem :D . Sweet Dream e cu toate florile cu care a inceput acum doua saptamani inca pe el deci daca te uiti la tufa vezi flori de toate vechimile si in toate stadiile :)
 
Sus