Trandafiri Roxana Peled

Roxana Peled

Active Member
Dupa mai bine de 2 saptamani in care am fost ingrozitor de ocupata ... si a mai fost si frig ... am urcat in sfarsit pe terasa sa vad ce a mai ramas din floricelele mele. Asta este ce am mai gasit la trandafiri :D

Fairy rosu
Winchester Cathedral
Mary Rose
Snow Goose
boboci de Iceberg
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Adica ieri-alaltaieri? :eek: No drace si la mine e patinoar, lacul e inghetat bocna :rofl: Au inceput copiii de pe ulita sa defileze pe gheata lacului, mi-as pune patinele dar mi-e teama sa nu trag vreo tranta si sa fac vreo minune cu spatele meu asta nenorocit :mrgreen:
 

Roxana Peled

Active Member
Adica astazi de dimineata :) , prima mea zi libera de nu mai stiu cand :pumni:
Lasa patinele in dulap ca vin sarbatorile si are nevoie familia de tine intreaga :rusine: :rofl:
 

elianna

Well-Known Member
Foarte frumosi Roxana! La mine totul a inghetat si chiar daca acum sunt temperaturi pozitive, nu mai am la ce ma uita :(
 

Roxana Peled

Active Member
miki70 a spus:
Foarte dragute, imi place mult ciufulitul de Snow Goose.
De fainare ai scapat?
Nu! :x
Desi am stropit chiar inainte de venirea frigului :( . Ramane de vazut ce se mai intampla pana in primavara, daca domnii trandafiri decid sa renunte la frunze sau nu. Pana una alta majoritatea trandafirilor mei par sa prefere trecerea iernii cu toate frunzele la purtator :) . Problema este ca desi cad in final in primavara, apuca sa transmita fainarea frunzelor noi si porneste distractia din martie :eek:f:
 

Roxana Peled

Active Member
A venit primavara asa ca Madama, care pare a fi cea mai grabita :D se pregateste sa deschida primul bobocel. Daca nu veneau ploile astea cu frig cred ca in 2-3 zile se si desfacea. Ea si Abraham Darby sunt cei mai harnicuti :indragostit:


O a doua chestiune pe care vroiam sa o aduc in discutie este aceea ca am aflat de ce e considerat Rhapsody in Blue urcator. Asa arata in al doilea an la mine :D
 

laural

Well-Known Member
:eek: Waw, asadar Madama e cea mai harnica :clap: :clap: :clap: E clar ca ii place la tine....iar Rhapsody in Blue e bestial...sa-ti spun ca eu am lastari doar de 10 cm ? :x
 

Roxana Peled

Active Member
Da!!! Calitatea solului e cea mai importanta!
Se pare ca ideea aceea ca "esti ceea ce mananci" se aplica nu doar la oameni ;-)

Acestia sunt englezestii pe terasa in anul 2, plantati initial in ghiveci si apoi trambalati si mutati in plina vara
 

laural

Well-Known Member
Doamne ce mult imi place cum a iesit terasa :clap: :clap: :clap: . La trandafiri le-ai pus pamant bun clar, au apa la timp...si papa ce le-ai dat ? Sunt incredibili...am crezut ca doar in reviste exista terase asa frumos amenajate :visator:
 

belisima

Well-Known Member
:D da roxana,terasa ta e demna de o anumita revista pe unde casc eu ochii si visez :D felicitari!dupa munca vine si rasplata!
 

nick1971

Active Member
Eu sunt fanul nr 1 al terasei tale, imi vine sa ma mut acolo si sa-mi fac o casuta mica cat un pat :)
Felicitari!!!!!
Iar trandafirii... arata minunat. :visator:
 

Roxana Peled

Active Member
Va multumesc mult fetelor pentru aprecieri! :hug:

Laural, nu le-am mai dat nimic de papa ca si asa datorita faptului ca au fost mutati in pamant proaspat si fertil prin august nu mai terminau odata de crescut in decembrie :pauza: . Venea gerul si ei nu se mai opreau din crescut lastari si dat boboci. Am crezut ca o sa mi se congeleze pe jumatate in iarna. Noroc ca nu a fost iarna asa de grea :whew: .
 
Sus