Trandafiri Lottum

geodezia

Well-Known Member
lotum

Caramel astia sunt din cei achizitioanti acum pusi de o luna in pamint ? sau sunt din seria din toamna ?
foarte frumosi
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Multumesc, intr-adevar Grace si Summer song sunt asa cum ma asteptam. Tradescant are o culoare foarte rece, speram la nuante ceva mai calde. Daca la inceput bobocul nedeschis era aproape rosu, floarea pare sa se inchida de la o zi la alta.

Sunt din comanda din toamna. Din comanda de acum au murit 3. Doi dintre ei dadusera cate un muguras care apoi s-a uscat. Unul era deja terminat de cand a venit.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Chiar vor fi multe. Grace e campioana, deja are acum 5-6 flori deschise. Este incredibil trandafirasul acesta. Are 30 cm si 20 de boboci ce se deschid unul dupa altul.

Maine vi-l arat si pe Golden Celebration. Iar Tradescant-ul ma surprinde tot mai mult, si-a schimbat de ieri pana azi culoarea florilor! Acum doar marginile sunt siclam-movuliu inchis, centrul e grena roscat! Il urmaresc cu mare interes!
 

carla

Active Member
Asa, asa, lauda-te cu Grace ca ai cu ce :rofl:
Eu din pacate am pierdut-o pana la urma pe a mea din comanda de primavara, daduse un lastar verde dar cu frunze tare micute si cand am verificat pornea de sub altoi :( Asa ca l-am scos.
Si am mai pierdut si Red Ballerina, deci bilantul pierderilor la comanda de primavara la lottum e doi din paisprezece
 

claude

Well-Known Member
Moderator
La mine cei din primavara sunt vii toti, deocamdata, ultimul la apel e Meg, am racait ieri in musuroi ca nu mai aveam rabdare, si am gasit un mic lastar pornit, acuma sa vedem daca si supravietuieste :roll: Ceilalti, taras-grapis unii, incearca sa supravietuiasca :mrgreen:

In schimb din cei din toamna Snowgoose cred ca pot sa-l declar pierdut, a tot incercat sa dea cate un mugure si s-au uscat toti, m-as mira sa mai aiba ceva ca era tare anemic de la bun inceput :(
 

cristinaf

Well-Known Member
Astazi am reusit sa vad petalele unui boboc de Burgundy Iceberg si sunt albe! :eek: E prea mare diferenta ca sa cred ca vor ajunge pana la deschidere sa fie visinii. Cred ca mi-am luat o teapa si tocmai m-am ales cu un Iceberg olandez. :x
Astept sa vad ce veti spune, cei care l-ati mai cumparat in toamna. :?
 

claude

Well-Known Member
Moderator
:eek: Uhuuu, Ika, ce nasooool! Cand ai comandat un trandafir si stai ca pe ace asteptand sa infloreasca si iese altceva, mie mi se pare cosmarul unui gradinar :x
 
Sus