Eu cred ca e Yann Arthus-Bertrand.cornelia a spus:
Doar pe Alisar il am din primavara anului trecut, a avut o crestere destul de greoaie pana acum.gradinar1 a spus:George, sunt foarte frumosi! Ai fost inspirat la comenzi...4thJuly, Coktail si Alisar imi plac la nebunie. Cum se comporta? Cum sunt tufele?
Pe google am gasit multe fotografii cu aceeasi nuanta ca cel postat de Cornelia. Mi l-am cumparat si eu in toamna (Yann Arthus) dar inca nu mi-a inflorit.gradinar1 a spus:Ala parca e mai ciclam, George, cel putin asa a inflorit la mine. Si florile la YAB sunt chiar mari comparativ cu alti trandafiri cu floare simpla.
daca te uiti pe hmf o sa vezi ca ii spune si crazy for you si hanabicristinaf a spus:Crazy for you e Fourth of July.![]()
Am destui trandafiri in gradina si pot face comparatii intre ei; cui iubeste trandafirii cu flori simple ii recomand Fourth of July si Bukavu. Amandoi sunt trandafiri de nota 10. Nu conteaza doar culoarea, ei au multe calitati pe langa: florile dureaza mult, rezista f bine la soare sau ploaie, se scutura curat, nu raman mumii pe tufe si in plus aspectul general e tare placut.
e acelasi cu Astronomia, l-am comandat in toamna si pe eticheta scria Sweet Prety si m-am speriatsannamaria a spus:wow ce frumos e Sweet Prety![]()