Trandafiri cu flori simple

Rose

Active Member
Abia acum am vazut! Cu siguranta vorbim acelasi limbaj ....al florilor :rofl: ! In plus, pana acum doi ani am stat si in acelasi cartier :rofl: !
 

bradut

Well-Known Member
Lilac Charm, plantat in toamna, a pornit foarte slab, insa a recuperat pe parcurs. Am mai cumparat unul, cu un an in urma, insa pe acela l-am pierdut. Imi pare bine ca am insistat, si ca l-am comandat din nou. Este superb: 

bradut

Well-Known Member
Altissimo face niste flori mari, de un rosu viu, catifelat, foarte frumoase. Trandafirul asta imi inspira eleganta.

 

claude

Well-Known Member
Moderator
Si eu am Golden Wings si mi se pare superb! Are o floare mare si frumoasa si mi-a facut si surpriza sa remonteze bine, desi are doar 2 lastari, munceste mereu si mai scoate cate-o floricica!
 

ghia_don

Active Member
Pe astia nu prea i-am luat in seama , dar cu cit vad mai multi cu atit mi-i doresc si eu ! :)
Sint superbi !!
 

bradut

Well-Known Member
Clau, al meu a facut flori micute. In plus, mi s-au parut si foarte galbene fata de ce am vazut pe net. Asa ca am intrat la banuieli: daca nu e el?! :? Oricum, mi-am zis ca trebuie, totusi, sa ma linistesc: sunt primele flori, iar la mine e "ger" :rofl: (gradele s-au invaritit intre 24-26 luna aceasta) si culoarea e mai intensa.
 

bradut

Well-Known Member
Doina, si eu ma topesc dupa ei. Au ceva irezistibil. Poate si fiindca sunt mai naturali, ca sa zic asa.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
bradut a spus:
Clau, al meu a facut flori micute. In plus, mi s-au parut si foarte galbene fata de ce am vazut pe net.
Al meu a facut flori maricele, cam 8-9 cem diametru si, chiar la inflorire e intr-adevar mai galben, dar pe urma paleste un pic culoarea
 

bradut

Well-Known Member
Am sa vad daca marimea florii ramane aceeasi cand se vor deschide noii boboci. Si inca o chestie: al meu are frunzele de un verde foarte inchis, iar lastarii noi sunt de un rosu, care iese in evidenta.

Ramona, asa este, sunt intr-adevar speciali. :D
 

Dea

Active Member
Superb Altissimo, dar si Golden Wings! Ambii arata minunat, mai ales ca fac florile atat de mari!! :clap:
 

bradut

Well-Known Member
Alti infloriti:

Stadt Rom are niste flori care-mi plac foarte mult: forma, culoarea, marimea medie, durata. Numai spun ca este mereu inflorit. Slendid!Alte flori ale lui Golden Wings, atat de galbene, de marime medie, incat imi lasa impresia ca, de fapt, nu este el. Nevada (poza 1) a inflorit la inceput alb-crem, iar acum bate binisor spre roz, dar, totusi, nu atat de puternic ca Marguerite Hilling (poza 2).

 
Sus