Teposi infloriti

adrianam

Well-Known Member
Cel mai vrednic anul acesta:Poza este facuta pe 4 martie. Cam de o saptaman i-am scos pe balconul deschis, pe pervazul ferestrei si bobocii s-au marit si inmultit! :D
Cand infloreste il pozez!
M-am uitat cu atentie si am mai vazut inca unul care se pregateste cu boboci dar astept sa se contureze mai bine si il pozez!
 

Blitz

Active Member
Ce de teposii frumosi :D :D :D . Felicitari :D

Ai mei inca sunt in holul cu sticla (si cred ca toti sunt ok :D :D :D ), au primit marti un picut de apa, ca s-a incalzit- intre timp fiul meu mi-a montat ceva suporti pe zidul garajului si abia astept sa scot "tzeposeniile" in aer liber :D
 

tzep

Well-Known Member
Moderator
Felicitari Marioara! Ca de obicei deschizi seria florilor de cactusi din 2011. :clap: :marfa:
Cred ca totusi ai un loc special unde ii lasi iarna, altfel decat noi ceilalti, ca tu si anul trecut ai avut cactusi infloriti in ianuarie. E adevarat ca Mammillariile infloresc mai repede. Si eu am una care a format deja boboci. :D
 

tzep

Well-Known Member
Moderator
Victoria, daca si tu te plangi de spatiu, apai noi cei numai cu balcoane ce sa mai zicem? :rusine: :nu stiu: :giggle: :wink:
 

anne`mary

Member
marioara balconul respectiv il folosesti si pentru treburi casnice? are legatura cu bucataria? pui rufele la uscat? Caci eu am 2 balcoane dar in ambele pe timpul iernii nu e indicat sa-i las caci ii omor cu zile. La tine cum e?
 

marioara

Member
Balconul meu are functia de sera si pe usa scrie "acces interzis". Am glumit, dar il folosesc doar pentru plante si se intra dintr-o camera. Bucataria este in partea opusa. :D
 

magda

Active Member
Moderator
Felicitari Marioara . Esti o fericita ca le ai si le poti poza. Au inflorit si mamillariile mele. Maine fac poze pt ca am reparat aparatul foto :aoleu: .
 

andre

Member
Buna cactusistelor...
Roxana, eu am scos cactusii de vreo cateva sapatamani. Le-am dat cateva udari si abia acum incep sa se dezmorteasca, iar inflorirea va avea de asteptat.
Dar ma voi bucura in curand de florile de la noile achizitii, care de fapt nu sunt meritul meu, ci al serei in care au fost tinute si al ingrasamintelor care le-au fost administrate... treptat! :wink:
 
Sus