tarhon

elenafles

Active Member
Eu il conserv in otet. Am incercat in sare, in congelator si uscat dar nu mi-a placut.In otet isi pastreaza calitatile,parfumul si culoarea frumoasa.Oricum tarhonul il folosesc doar la ciorbele pe care le acresc cu otet.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Bineinteles ca isi pierde aroma prin uscare.Si ca si tine Elena nici congelat nu mi s-a parut prea grozav.
Pute a otet a ce altceva Claudia :? ??? De fapt de gustibus... :mrgreen:
 

elenafles

Active Member
Da!!! Este super.Ciorba de fasole cu ciolan afumat. La noi se pune si in ciorba de cartofi.Le da o aroma deosebita.
 

Mnina

Well-Known Member
Moderator
Tot fara aroma,si m-am lasat pagubasa.Sunt intrigata de faptul ca nu-i cunosc secretele!
 
Multumesc. Probabil ca cel mai sigur este sa cumperi tarhon (frantuzesc) din piata - unde poti sa gusti planta - siapoi sa o pui in gradina.... probabil ca toate semintele sunt varianta ruseasca fara aroma....
 
Sus