Taierea gardului viu

sicamin

Member
Raduizol, gardul meu a crescut in 3 ani(toamna l-am pus) ,anul acesta nu o dau jos dar cind voi termina casa si voi face alt gard o voi sacrifica. Oricum voi recupera lastari pentru ca imi place mult.
 

schlucky

Member
asa ca pune de o afacere... pune la prins lastarei fa firma si du-te si ofera-le la decoflora :rofl: ...scuze dar a fost totala hertha cu topul 300 :rofl:
 

gildi1

New Member
rasp

am ramas uluita si eu.............cite fire(buchete) ai plantat acum trei ani???noi ne gindim sa infiintam un gard viu pt casuta de vacanta care sta pe un teren extrem de mic si cum vecinii nostrii au privirea f ascutita,de limba nu mai vorbesc trebuie sa rezolvam cumva situatia.chiar nu de mult am citit pe net despre ulmul miraculos care creste 2 m in 2 ani......o s-o incercam cred,dar pina atunci vom clipi de n ori si vecinii la fel spre noi.........
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Nu trebuie multe fire.Din unul singur se ramifica suficient cit sa-ti acopere o buna bucata de gard....Si daca rogi si vecinii sa-l indeseaca............veti clipi din ce in ce mai rar :rofl:
 

albela

Active Member
Eu mi-am plantat bucsus pentru a delimita spatiul verde de cel pavat. A costat o mica avere iar acum dupa 3 ani are doar 40 cm inaltime. E primul an cand l-am tuns pentru ca incepusera sa cresca mult unele ramuri si restul plantei stagna. De acum trebuie sa il tund cam de 3 ori pe an. Asa mi-a spus specialistul.
 

Maya17mia

New Member
eu as dori sa imi fac gard viu din hedera .... dar stie cineva cum se inmulteste ??? pentru ca am un membru al familiei care are si mi'ar place daca as putea sa inmultesc eu singura ...
 

angela draganoiu

Active Member
eu am inmultit iedera in apa, a facut radacini si am pus-o in pamint.
incearca si daca nu merge sigur merge cu sticla in cap.
 
Sus