studiu de caz trandafir STERLING

oncilica

Member
ce fel de chimicale?
wu pana acum am incercat traditionala apa cu tutn .. dar anul asta sunt atat de plini de gandacei din aceia mici si verzi... plus ca unele frunze incep sa se stranga sul :cry:
o sa apelez la ceva mai puternic...
 

mymo

Active Member
Asta este....eu nu sunt suparata,imi place si galben,dar chiar am vrut sa vad diferentele....de fapt am vazut...la Deva infloreste galben,oare daca pun galben infloreste "Sterling"? :rofl:
 

oncilica

Member
wooooow
cred ca s-a voalat filmul cand au facut poza de pe cutie :twisted: si de-aia pe cutie era mov :rofl:

al meu e mic mic mic de tot, l-am vazut sapatamana trecuta.. a dat inghetul peste el si abia acum s-a incumetat sa faca mugurasi noi ( cei care crescusera au degerat :cry: ). Asa ca momentan.. ma bucur ca e in viata si ca face radacini :mrgreen:
 

albela

Active Member
Cred ca experimentul meu cu acest trandafir este ratat :( . Acum are doar 5-6 frunzulite mici de tot si se pare ca incep si acestea sa se usuce :cry: . Il mai las putin si daca nu se da la brazda il scot ca e dezolant sa il vad acolo asa golas. Poate merge cu amenintarile :wink: .
 

ana popa

Member
Acum 2-3 saptamani mi-a inflorit si mie Sterlingul, un roz mai inchis si ducea un pic spre mov, dar in nici un caz cum era pe cutie. Din pacate nu am avut aparatul la mine, sa va arat exact culoarea, poate data viitoare.
 

irinabv

Active Member
Moderator
Acesta este Sterlingul meu luat de la Yurta si plantat pe la inceputul primaverii. Dupa ce i-au dat lastarii, a avut o perioada de stagnare, si acum vad ca s-a pornit din nou. Astept sa vad ce nuanta de rosu este :rofl:
 

mg

Member
irinabv a spus:
Foarte frumos si gratios. Dar nu trebuia sa fie albastru? :gandit:
Asa visam noi .... sau mai nou aceasta culoare se cheama albastru ... Pina la urma , placerea este mare , iar noi n-am facut alt lucru decit sa ne imbogatim colectiile cu inca un soi ....
 

albela

Active Member
Om trai si om vedea :? . Asta daca il tine, ca la cat e de pipernicit e posibil sa il lepede.
 
Sus