Streptocarpella

Roxana

Active Member
:ingeras: puiutul meu de Streptocarpela vad ca s-a prins si-i merge bine. :D Sper sa o tina tot asa, sa creasca si poate ma incanta si cu cateva flori.
 
Spre rusinea mea :oops: (dau vina pe emotii) am uitat sa intreb cum e mai bine sa fac cu lastarul primit azi(multumesc mariuca). Sa-l las in apa sau sa-l pun direct in pamant? N-as vrea sa dau gres. Multumesc!
 

valentyna

Member
ACHIMENES a spus:
Apropo de frumusetea asta, am sa va spun "povestea " ei.
Primavara trecuta a inflorit precum bine vedeti, eu super fericita si speriata sa nu pateasca ceva, nu am tunso, doar pe ici pe colo cand am dat niste lastari. Ei bine planta s-a uratit, au imbatranit lastarii care au inflorit si s-au defoliat. In schimb au inflorit lastarii proaspeti crescuti din locuri de unde taiasem. Asa ca la primavara am sa o tund nr.1-2....ha glumeam nici chiar asa drastic.
Asa ca la primavara ofer lastari cu cea mai mare placere, gratis, dar ce ne facem cu taxele astea postale???? Astea ne omoara :( :( :(
ai frezat-o?as dori si eu lastar. :wink:
 

ACHIMENES

Member
Valentina vrei lastar, bine ca m-ai anuntat ca am luat 3 lastari si ma pregateam sa o arunc..........e "nepieptanata" de 1 an :rofl: :rofl: :rofl: si nu mai imi place, mai bine pornesc din nou cu o planta mica, intr-un ghiveci mic......mai mult loc la iarna :rofl: :rofl: :rofl:
 
Sus