Sapun natural cu unt de shea 130-140 g

http://i1133.photobucket.com/albums/m598/dorinacirstea/IMG_15m28_zpsirndnqbb.jpg
http://i1133.photobucket.com/albums/m598/dorinacirstea/IMG_151m9_zps0axsz7kr.jpg

Pret 7 lei.


Reţeta este special concepută pentru a oferi duritate crescută bucăţii de săpun si o putere mare de curăţare. Oferă o spumare crescută şi o foarte bună stabilitate a acesteia. Excelent emolient. Acesti parametri se incadrează in intervalele de siguranţă recomandate.

Săpunul este obţinut prin saponificarea uleiurilor de ricin, palmier, masline, cocos, floarea-soarelui, unt de shea. Contine bucati de sapun ras din alt sapun natural.

Uleiul de ricin este un hidratant și umectant, ceea ce înseamnă că atrage umiditatea pe piele. Produce spumă multă şi stabilă, pufoasă, care acţionează ca un balsam asupra pielii.

Uleiul de cocos este unul dintre uleiurile primare utilizate în procesul de săpun deoarece este hidratant și ușor absorbit în piele. Creează un săpun dur, alb, cu o spumă pufoasă.

Uleiul de palmier este unul dintre uleiurile de top utilizate pentru fabricarea săpunului.
Face un săpun tare, cu spumă stabilă, care curăță bine.

Uleiul de floarea soarelui lucrează sinergic cu uleiurile de măsline și de palmier pentru a produce o spumă bogată şi cremoasă. Conţine o cantitate apreciabilă de vitamina E.

Uleiul de măsline este un ingredient popular și clasic în săpunuri. Acționează ca un umectant și se presupune că ajută la regenerarea celulelor pielii. Face un săpun delicat care ajută la prevenirea pierderii de umiditate din piele. Produce un săpun dur, alb. Creează spumă puţină, dar emolientă şi stabilă.

Untul de Shea este bogat în vitamine şi se absoarbe ușor în piele. Ajută pielea uscată, matură şi deteriorată sau cu urticarii, mâncărimi, arsuri şi eczeme.
Promovează regenerarea pielii.

Argila albă extrage delicat impurităţile din piele fără să irosească uleiurile naturale ale acesteia, în timp ce, simultan, exfoliază, curăţă şi stimulează circulaţia. Argila albă este potrivită pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă este grasă, predispusă la pete, normală, sensibilă, uscată sau matură. Utilizarea regulată conferă o piele netedă, revigorată, curată.
Uleiul esenţial de tea tree este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Are acţiune benefică asupra pielii acneice sau cu tendinţe de suprainfectare.

Uleiul esenţial de lemongrass reduce inflamaţiile şi tonifică pielea. Ajută la purificarea şi regenerarea ţesuturilor.


Produs la data de 31.05.2015
 
Sus