aha , e ok atunciFloria a spus:Unul era Hawaiian Pineapple cele portocalii cu o tenta de roz care sunt foarte bune si la mine iar celalalt Pineapple Tomato care si la mine curg de pe vrej.
danero2004 a spus:eu am pus PC de 12 si e super , le dau 2 straturi de vopsea si nici urma de rugina toata vara :marfa:
calculat custi pentru vreo 20 de rosii ajung la 2 milioane aproximativ cu ob de 6.danero2004 a spus:Nu Mariane , simplu , tija simpla , eu aveam resturi de la casa si am testat , si au fost mai buni ca cei din lemn
Forma de Cage(cusca) e super dar e destul de scumpa , asa daca ai 2-3 rosii (plante) e ok , dar la mai mult de 20 deja devine investitie masiva
Aseara am cules si recordul meu , am o rosie de 945grame , yupeee![]()
shanzha a spus:OK, multumesc.
Ramane de vazut ce au sa iasa de la mine din plic :? Eu totusi sper. Am mai primit niste cherry acum cativa ani tot din China, inca le mai am in gradina, inca fac o gramada de rosii, si sunt f. bune. Problema cu China e ca au multe falsuri. Plicurile astea fiind cumparate de un chinez get-beget, am sperante ca sunt ok. In plus, am dat chiar eu de un site unde erau prezentate aceste seminte, impreuna cu multe altele, deci se poate spune ca exista firma respectiva.
Daca nu te intereseaza semintele respective, poate totusi ma pot revansa cu niste ardei iuti![]()
claude a spus:danero, tu te-ai apucat de cultivat rosii in apa?![]()