si la noi a fost bruma ,eu inca nu am pus nici un rasad in gradina ,ca m-am invatat
anul asta mai astept pina dupa 10-12 

Un singur fir la par. Eventual mai tineti cateva fire in gropa de mocirlit in caz de probleme. Si par = arac = tutoremymo a spus:Anul asta o sa fie prima data cand le pun cu parul,ce ma sfatuiti sa pun doua fire la un par sau unul singur?
Sigur, o sa deschid la toamna un topic de reamintireisabella a spus:Daca se poate , ma inscriu si eu pentru cateva seminte . MultumescElektra a spus:Eu anunt cu mandrieca am mancat prima rosie productie proprie, din cele de ghiveci si sunt foarte bucuroasa ca este gustoasa si aromata.
De o saptamana stau afara in ghivece suspendate si rata de polenizare e mult mai mare, sunt pline de rosioare, multe deja parguite...o sa opresc seminte, soiul este gartenperle, daca sunt doritori va trimit cu drag seminte la toamna.![]()
Cum e cu groapa asta de mocirlit?valy a spus:Eventual mai tineti cateva fire in gropa de mocirlit in caz de probleme.
Eu in fiecare an am pus cate doua fire la arac . Depinde si de soiul de rosii . Din propprie experienta iti pot spune ca la rosiile care cresc inalte si fac fructul mare este indicat sa se puna un singur arac . Anul acesta voi pune un singur fir de rosie mare pentru ca anul trecut abia m-am descurcat cu doua fire / arac . Rosiile mai mici merg puse cate doua / aracionascus a spus:Eu voi pune anul asta 2 fire de rosii la arac...de oparte si de alta a aracului....
asa puneau si bunicii....
M-ai taxat ! Stau cu rasadurile de rosii pe balcon pentru ca a plouat toata saptamana si nu am ajuns la gradina ! si bine am facut ca aseara a plouat cu pietre si mi le faceau zdrente daca le plantam ! Maine plec la gradina, sper sa nu mai ploua atat de mult si saptamana asta si iti voi pune si tie copacelul la posta !happy a spus:Sa-mi zici cand pui pomisorul la posta ,nu mai am rabdare!![]()