marirogo a spus:
Elektra felicitari! Am ramas f. surprinsa citind ca ai deja rosii coapte !
Cand le-ai semanat si ce conditii le-ai oferit de ai reusit !
M-as inscrie si eu la un schimb de seminte din soiul asta.
Mersi, totusi a fost o singura rosie coapta, probabil cam in 5 zile va fi un nol val de coacere si dupa aceia sper ca va fi constant.
De semanat le-am semanat f devreme, pe 24 ianuarie pt ca stiam ca sunt micute si o sa le pot tine in casa fara probleme, prima floare au facut-o pe 15 martie si rosia a fost coapta pe 29 aprilie. Polenizarea n-a mers grozav in interior, dintr-un manunchi de 5 flori cam 1 se fertiliza, de asta am asa putine pe punctul de a se coace acum.
De o luna aprox le las peste zi afara, sa se caleasca si de o sapt stau tot timpul afara, daca scade temp mai jos de 7 grade o sa le bag in casa peste noapte.
In rest le-am tinut pe pervaz in jardiniere, nu se copilesc si poti sa le lasi curgatoare sau sa le pui un mic arac de sustinere.
Un lucru care mi se pare important, toata lumea se fereste de soiurile cu crestere determinata ca acesta deoarece se spune ca toate rosiile se coc odata si dupa aceea gata, dar de aceea nu se copilesc, ca sa faca flori si pe copili si evident ca asta inseamna noi si noi valuri de coacere.
Si inca ceva, acestea sunt cu adevarat rosii cherry

asta e dimensiunea lor, cat o cireasa mare.