RB

bradut

Well-Known Member
Poza pusa de Caramell se vede, pozele tale nu. Vezi ca intre tagurile nu este scris corect linkul. Trebuie sa apara ceva de genul a ceea ce a scris Caramell, adica:
[url=http://gd.sunphoto.ro/photos2/358/64/35896645_LRDZWSLOH.jpg]http://gd.sunphoto.ro/photos2/358/64/35 ... ZWSLOH.jpg[/url]

Si nu cum e scris la tine.
 

bradut

Well-Known Member
Din ce vad, prima poza apare acum. Si asta fiindca a fost modificat exact ceea ce am spus mai sus.
 

bebe Iris

Active Member
Da, ca sa se vada cu Internet Explorer a trebuit sa inversez link-urile, lucru pe care l-ai observat si tu. Dar nu m-am gandit ca cei care folosesc alt browser nu o sa le vada.
 

bebe Iris

Active Member
am lasat si cealalta varianta, pentru orice eventualitate...daca o sa deschid cu explorer si se vor vedea si cele postate cu chrome, am sa sterg :D
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Dalia a observat bine, era o problema cu link-urile din . Se pare ca cei de pe SunPhoto folosesc 2 servere diferite pt a stoca pozele, iar cele 2 servere nu au aceleasi setari...:(. De aceea pozele de pe un server se vad, celelate nu.

Problema nu are legatura cu browserul, se poate lucra cu orice browser, inclusiv cu Internet Explorer, asa cum am descris in tutorial.

Deci serverul ok pt noi, de pe care se vad pozele e 'http://gd.sunphoto.ro/...'.
Pentru a obtine aceste poze, trebuiesc accesate thumbnail-urile dintr-o pagina generala de album
(ca de exemplu: [url=http://bebeiris.sunphoto.ro/Clematis_2011/pagina2][img]http://thumb4.webshots.net/t/90/90/5/14/92/2168514920013786864OPjNlI_th.jpg[/url]).

Link-urile obtinute din pagina cu poze marite
(ca de exemplu: )
trimit catre celalat server si NU sunt bune pentru noi.

Link-urile care sunt ok incep asa: 'http://gd.sunphoto.ro/...'
Link-urile care NU sunt ok incep asa: 'http://light.sunphoto.ro/...'
 
Sus