Planuri edilitare in sectorul 4 si ...

cornelia

Fondator
Membru staff
Pe la sfarsitul lui mai anul asta am descoperit cu surprindere ca nea primarul s-a apucat sa amenajeze rodurile din sector si locurile de joaca pentru copii. Pana aici totul frumos, numai ca la scurt timp a urmat campania electorala si ni s-a cam scos ochii ca ar trebui sa-l votam pentru ce ne-a facut... Intrebat "de ce acum" raspunsul a venit simplu "ca acum au venit banii". Oooookkk... primarul s-a schimbat dar planurile au continuat. Oooookkk... treaba e ca in fiecare loc de joaca a aparut si fatza primarului. Fostului. Iar noile spatii verzi sunt de-a dreptul hilare si tardive. Zilele trecute ne-am pomenit cu barcute si calesti de epoca in intersectia mare a sectorului. Am facut si poze, cum am putut, printre masini. Am sa mai fac. Ca sa apreciati si voi daca asa trebuia sau nu ... In alta intersectie s-a facut gradina exotica. In altele s-au plantat trandafiri si ceva gazon. Slava Domnului ca mai sunt si amenajari firesti.

Revin pe seara cu pozele pe care am apucat sa le fac.
 

angela draganoiu

Active Member
asta este, cum se zice in popor, tichia de margean a chelului. dovada sint plantele puse in primavara pe sos. Berceni si de noul primar in intersectia de la Aparatorii Patriei. risipa inutila de bani pt ca plantele au murit in proportie de 60 %. iar spre televiziune au fost furate in proportie de 40 %. iar cu asta noii primari vor sa ne scoata ochii ca vai cit de multa grija au ei de noi. nu-mi vine nici macar sa zimbesc. ma revolta.
 

Tina

Active Member
Eu pot sa ma laud cu nea primarele nostru ? :oops:
Sau sa fac un topic separat pt sectorul 3 ? :wink:
 

Sash

Active Member
Eu am auzit ca mai nou incearca sa scoata o reglementare prin care sa ne oblige sa ingrijim spatiile verzi ce apartin blocurilor. In principiu inteleg ideea - sa avem un oras mai frumos - dar atata timp cat nu sunt in stare sa protejeze de hoti/vandali nici macar spatiile verzi amenajate de ei (pe banii nostri!!! ) nu vad cum ar putea avea pretentii sa muncim noi si sa stam sa vedem cum isi bat joc altii de munca noastra. N-am ami vazut picior de gardian public de nu mai tin minte cand...

Iar cu calestile... stiu o intersectie care de ceva timp nu mai e "strigata" pe nume ci i se spune "la avion" :)
 

Tina

Active Member
Poze deocamdata nu am.. decit din parcul IOR.. pe care il tot amenajeaza.. si desi am colegi care injura ca fac banci si toarna betoane, mie imi place cum l-au facut..
Iar pe Bd. Nicolae Grigorescu chiar au amenajat rondurile de pe mijlocul strazii si au avut grija de ele.. au smuls buruienile, au plantat alte flori.. acum, ori vecinii nostri fura mai putin, ori planteaza ei la greu, ca nu au disparut dintre ele.. :mrgreen: :mrgreen:
Nu imi pasa cite/ce afaceri a facut Negoita.. atita vreme cit se ocupa de parcuri si a facut o gramada de parculete si locuri de joaca noi...
Si imi plac si hirdaiele cu leandri puse de primarele de la 2 prin mai toate intersectii.. :wink: .. si daca tot il laud, intersectia de la Obor, parcul Circului sunt si ele frumoase.. :wink:
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Am revenit:
Barcile (or crede edilii ca toti ne dam in barci), trasura si unul dintre rondurile cu trandafiri.
 
Si nu numai ca au amenajat intr-un ritm nebun dar au lucrat cu firme specializate! pana acum spatiile verzi le lucrau/intretineau cu lucratorii ADP-ului. Oare cat or fi costat toate amenajarile?...ca nu cred sa le fi scapat vreo intersectie din sect 4! cel putin prin zonele in care trec eu zilnic nu a scapat niciuna. Unele sunt ok iar altele sunt exagerate sau nepotrivite cu locul. Cum de brusc avem bani? si nu oricum, mai si externalizam serviciile ca deh...muncitorii de pe statele ADP-ului nu mai sunt buni.
Nu vreau sa fiu carcotasa dar cred ca doar apropierea alegerilor a generat excesul asta de zel. Si ca sa privesc pozitiv, decat deloc...e bine si asa :D .
 

Floria

Active Member
De ce n-or fi alegeri in fiecare an ? asa am ajunge si noi mai repede la nivelul altora !
 

Sash

Active Member
In fiecare an? Cred ca in fiecare luna ar fi mai bine...altfel am vedea cate ceva numa' in decembrie...
Iar apropo de gusturi, mai tineti minte cand au colorat apa din fantani la casa poporului/unirii?
 
Sus