Planteo - bulbi de flori Olanda

Dragi pasionati de gradinarit, va invitam pe www.planteo.ro/bulbi-flori-toamna pentru a beneficia de MARI REDUCERI de preturi la bulbii de toamna care inca se pot planta! Stocul se reduce repede, mai avem putini bulbi. Toti bulbii sunt mari si sanatosi, depozitati in spatii racoroase si aerisite! Toti bulbii vor inflori la primavara! Preturi incepand cu 75 de bani la narcise (soiuri speciale), 70 de bani la lalele, 1,2 lei la zambile, 50 de bani la irisi si multe alte reduceri! Va asteptam! Va multumim!
 
Click aici: www.planteo.ro/bulbi-flori-toamna/bulbi-narcise Tel: 0721.416.083 sau 0765.292.636 Mari REDUCERI de preţuri! Bulbi MARI şi sănătoşi! Preluăm şi comenzi mici, începând de la 30 lei valoarea totală a produselor! Prin Poştă livrarea costă 10 lei pentru un colet cu o greutate de până într-un kilogram. Prin curier costă 16,8 lei pentru un colet cu o greutate de până intr-un kilogram. Dacă coletul depăşeşte 1 kilogram, la fiecare kilogram în plus faţă de cel iniţial se adaugă 2 lei dacă se expediază prin Poştă şi 1 leu la cele expediate prin curier. Stocul se reduce rapid, grabiţi-vă!
bulbi-narcise-saint-patrick-s-day-c.jpg bulbi-narcise-ice-follies.jpg a-bulbi-narcise-geranium.jpg a-bulbi-narcise-poeticus-recurvus.jpg a-bulbi-narcise-Rapture.jpg a-bulbi-narcise-ice-follies-1.jpg a-bulbi-narcise-yellow-cheerfulness.jpg a-bulbi-narcise-papillon-blanc.jpg bulbi-narcise-tahit0-500x500.jpg
 
Dragi pasionati de flori, am inceput sa preluam comenzi! Livrarea va avea loc incepand din martie! Asa cum v-am obisnuit, oferim bulbi de calitate la preturi bune! Ca in fiecare sezon, am adaugat produse noi! Va invitam sa le descoperiti pe toate accesand pagina noastra: www.planteo.ro/bulbi-flori-primavara
Preluam comenzi direct pe site, telefonic la 0721.416.083 sau 0765.292.636, prin mesaj privat pe acest forum. Va asteptam! Va multumim!

bulbi-crini-fusion-4.jpg bulbi-cyrtanthus-elatus.jpg bulbi-dalii-happy-days-lemon.jpg bulbi-dalii-Jowey-Joshua-0.JPG bulbi-gladiole-vandohla-1.jpg bulbi-gladiole-vista.jpg bulbi-gloxinii-tigrina-blue-0.jpg bulbi-iris-germanica-cerf-volant.jpg bulbi-iris-germanica-colette-thurillet.jpg 0.87 SABINE BAUR.jpg 1.54 RASPBERRY SUNDAE.JPG
 

violeta86

New Member
Am pus si eu comanda si astept cu nerabdare primavara! In cazul in care voi dori o suplimentare , se pot comasa cele 2 comenzi intr-un singur transport?
 
Livram plante viguroase!
Daca va place, nu stati pe ganduri! Cel mai probabil NU vom mai aduce in anii urmatori acest crin hemerocallis Sabine Baur ! De obicei se vinde la un pret de 20 lei bucata, insa noi il avem la reducere, la doar 8,9 lei. Se gasesc rar la vanzare pentru ca pretul lor este mare direct de la producatori si cererea este mica, motiv pentru care nu vom mai aduce!
Este un soi care infloreste de 2 ori pe an! A castigat numeroase premii internationale printre care Award of Merit: 2005 si Honorable Mention: 2002. Se inmultetste usor de-a lungul timpului si este foarte rezistent!
Click aici pentru detalii: www.planteo.ro/bulbi-flori-primavara/bulbi-hemerocallis
bulbi-hemerocallis-sabine-baur.jpg bulbi-hemerocallis-sabine-baur-2.jpg
 
Comanda din timp de pe www.planteo.ro bulbi de crini, lalele, narcise, zambile, ghiocei, frezii, anemone, branduse si multi alti bulbi care se planteaza toamna.Va rezervam bulbii comandati! Livrarea va avea loc in ordinea primirii comenzilor, din aproximativ 11 - 15 Septembrie (incepem sa livram intai comenzile primite din 15 August). Oferim in continuare o gama larga de bulbi de calitate la preturi mici! Mai jos va prezentam doar cateva din ele!
Puteti alege una din urmatoarele metode de a comanda:
1. Direct pe site (www.planteo.ro/bulbi-flori-toamna).
2. Telefonic (0721.416.083, 0765.292.636).
3. Comunicandu-ne prin mesaj privat sau prin e-mail produsele si cantitatile dorite, datele complete de livrare, metoda de livrare preferata (Posta sau curier) si numar de telefon de contact.
Comanda minima totala: 49 lei.
Livrarea se face prin Posta sau curier Rapid. Taxele de livrare sunt fixe, nu conteaza cat cantareste coletul:
Prin Posta: 12 lei pentru toate localitatile din tara.
Prin curier rapid: 18 lei, taxa fixa - in localitatile unde curierul are acoperire directa, fara kilometri suplimentari). NU se percep alte taxe!
Plata se face la primirea coletului!
Va stam la dispozitie pentru detalii, daca este necesar. Va asteptam! Va multumim!
zambile-blue-jacket-00-500x500.jpg bulbi-crini-magic-star-0n-500x500.jpg bulbi-lalele-dreamtouch-1A-500x500.jpg bulbi-narcise-sweet-pomponette-0-500x500.jpg bulbi-crocus-Barrs-Purple-500x500.jpg ghiocei_Flore_Plenoj.pg-500x500.jpg aaa -vezi toate produsele pe planteo ro.jpg
 
Sus