tudose_al3xandru
Member
Nu incurcam! Le ambalam cu mare atentie!Eu o sa vreau zambila neagra si rosie din aceasta, dar va rog sa nu le incurcati, ca am luat din alte parti zambile vreo 2-3 culori deosebite si mi-au venit toate roz...
Nu incurcam! Le ambalam cu mare atentie!Eu o sa vreau zambila neagra si rosie din aceasta, dar va rog sa nu le incurcati, ca am luat din alte parti zambile vreo 2-3 culori deosebite si mi-au venit toate roz...
Va multumim si noi pentru comanda! Trebuie sa reusiti sa treceti peste iarna cu daliile. Le depozitati in nisip in beci sau alte spatii racoroase, ferite de inghet?vreau sa va multumesc pentru bulbii de cale si dalii cumparate in primavara , deja am 2 flori de cala si o dalie inflorita, desi eram sceptica la marimea bulbilor... se pare ca marimea nu e cea mai importanta. din 9 dalii, una nu mi-a iesit nu stiu ce ce , nu am mai gasit -o in pamant, sper sa le pot trece iarna bulbii, nu am reusit niciodata cu cele olandeze...
Avem informatii recente de la producatori ca ii vom primi mai repede de 25 septembrie.Unii bulbi sunt disponibili din 25 septembrie si nu se pot pune in cos. Nu s-ar putea face rezervari de pe acum?
In regula! Va multumim!Da, as dori crini din acea categorie. Am sa va trimit mesaj cu dorintele mele, din contul meu, de pe site. Multumesc!
Vom primi acei crini la inceputul lunii septembrie, deja se pot comanda pe site.Da, as dori crini din acea categorie. Am sa va trimit mesaj cu dorintele mele, din contul meu, de pe site. Multumesc!