Plantele companion

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Unde gasisi seminte de din ala cret???vreau si yo.Fiindca e planta companion de aia ne-am avintat in discutii din astea aici :p
 

Roxana Peled

Active Member
Da, da, clar asta-i motivul :D
Si eu as vrea sa stiu treaba cu semintele, suna bine ceea ce spui tu bebito, inseamna ca practic este vesnic verde? Si zici ca nu face batzagau din acela mare ca patrunjelul normal? Pai si atunci de unde seminte :?
 

Roxana Peled

Active Member
Aha, acum inteleg :D
In cazul asta trebuie smuls in primavara si reinsamantat ... ca s-a dus naibii acompaniamentul daca iti umple gradina de betze :hipnotizat:
 

bebe Iris

Active Member
De ce? ca si semintele sunt aspectuoase o vreme :)(mie nu mi-au facut seminte in al doilea an in gradina...poate nu le-a prea placut la umbra)
Semintele, de la supermarket :D
 

Roxana Peled

Active Member
Asa e bebito, ai dreptate, acum imi aduc aminte ca parca am vazut seminte la pliculet.

Ma gandesc ca daca faci covoras de patrunjel la baza tufelor mai mari si tot covorasul ala se umple de bete cu seminte nu o sa arate foarte bine :?
 

bebe Iris

Active Member
:rofl: ei, a mai crescut el in timpul anului, pozele sunt din luna aprilie. Dar am semanat doar un pliculet...la ce densitate de plante am pe metru patrat, nici nu puteam mai mult ;-)
 

zamfira

Member
Interesanta ideea cu patrunelul...o sa seaman si eu la primavara pe langa trandafiri, ca oricum folosim mult patrunjel :D
 

adrianam

Well-Known Member
Interesanta perovskia. Am vrut si eu sa o iau, nu stiu de ce am taiat-o de pe lista! la primavara sigur o pun pe lista
De unde ai luat-o Cristina?

Arata foarte bine Ashwa si The Fairy impreuna!
Eu am pus-o pe Ashwa langa Summer memories care este alb, dar am taiat-o din greseala cu buruienile, asa ca nu am vazut-o inflorita anul acesta.
M-am bucurat ca nu am smuls-o cu totul!
 

cristinaf

Well-Known Member
De la Dianadia o am. Nu stiu daca asa reactioneaza perovskia la transplantare, sau asa a fost sa se intample la mine, dar i-a luat ceva timp sa se acomodeze in gradina si sa porneasca. In schimb acum arata bine, si ce imi place in mod special la ea e ca se multumeste cu cata apa are. La noi e cam seceta acum, nu a mai ploat demult si nici eu nu am mai udat-o, dar nu da semne ca asta ar fi deranjat-o in vreun fel.
 

Paulyna

Active Member
Rezista la seceta,dar daca o mai si uzi e o frumusete,si mai sta si inlforita mul timp.
A mea a crescut frumos,este in primul an la mine tot de la Diana.
 
Sus