Plant-shop.ro 2012

DANIELA06

Member
Nu am cumparat nici odata la de ei ,dar vad ca au plante frumoase .Cred ca am sa fac si eu o comanda la ei .
 

lacrimioara

Member
Si eu as dori sa cumpar levantica, dar multe plante sunt indisponibile, oare au terminat stocul sau nu l-au actualizat inca ?
 

belisima

Well-Known Member
vezi ca se epuizeaza repede,eu facusem un cos ,pana sa ma hotarasc sa dau comanda levantica roz a fost epuizata,am vb cu dl levy,mai are un soi roz,am facut pana la urma comanda cu livrare in aprilie,ca safiu sigura,mi-a parut rau ca am ratat margaretele galbene :(
ps:eu am comandat vreo 6 soiuri de levantica :oops:
 

adrianam

Well-Known Member
Am primit si eu astazi comanda. Din 20 de plante, 2 nu sunt pornite in vegetatie si nu-mi dau seama daca mai dau ceva.
Acum le-am pus etichete de plastic asa ca imi va fi mai usor sa le urmaresc si sa nu le mai pierd din vedere. Sper sa reziste plasticul sa nu se degradeze.
 

MASCHA

Active Member
Adriana daca stiam ca faci comanda la ei ma lipeam si eu cu 3-4 plante,singura nu imi convine sa platesc curierul mai mult decat plantele,poate alta data :*
 

belisima

Well-Known Member
adrina,dar in rest cum sunt plantele? :( eu am avut o experienta neplacuta cu acest furnizor acum vreo 2 ani,am primt plante mici si fara radacina :roll: (fucsii)dar acum am vazut numai pareri bune,asa ca m-am dezlantuit :mrgreen:
 

MASCHA

Active Member
Acum doi ani am luat si eu fuchsii 10 buc,un dezastru,niciuna nu a rezistat,ff mici ,neinradacinate,de atunci nu am mai luat nimic....,dar parca tot niste fuchsii as lua.. :oops:
 

belisima

Well-Known Member
:rofl: eu nu mai iau fucsii,nu e mediul pentru ele la mine,dar am vrut neaparat levantica si in plus una alta :fluierat: phlox,si alte perene
 

adrianam

Well-Known Member
Mascha, nu am facut singura comanda, am fost un grup de vre-o 5 la servici, am reusit si am strans de 4 mil. ca sa nu platim transportul, dar bineinteles ca la mine este o incurcatura cu o planta in minus. ( incurcatura facuta de cel care a gestionat comanda).

Celelalte plante sunt mici, dar cand le-am scos din ghivecele aveau colac de radacini, asa ca eu zic ca sunt viabile. Trebuie sa ma duc sa le ud, pe cele care le-am plantat, ca nu am apucat aseara.
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
urmarind un reportaj cat si caracterul d-lui Levi pot sa sustin ca oarecum e natural sa fie micute , plantele sunt propagate in mod fanilial , intr-o sera incalzita unde plantele pe perioada iernii nu prea duduie de fericire pentru ca si ziua e mult mai scurta dar si nivelul solar e la cote mici

Plantele au nevoie sa si intre in sistem si asta se face din aprilie incolo , daca cumperi in martie sunt riscuri sa nu fi intrat deja in vegetatie si primesti doar un butas prins si atat. :D
 

adrianam

Well-Known Member
Da, sunt de acord cu tine, pentru pretul pe care il dam pe ele, nu putem avea prea multe pretentii.
Oricum si cele care vin de la Starkl sunt cam tot atat de mici dar mai scumpe.
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
pai eu ce zic , vb cu el sa vi le tina , le achitati eventual sa stie si el dar sa le livreze in forma mai buna :D

2-4 sapt de soare cald pot face minuni
 
Eu am luat multe de la d-l Levi,chiar daca nu erau in vegetatie toate au dat dupa aceea.De ce va faceti griji de curier ,mie imi trimite doar ramburs cu posta si platesc 10-15 lei,in functie de greutate.Poti selecta modul de trimitere.
 

coral

Member
Si eu tot prin posta am primit plantele anul trecut,prin aprilie,toate plantele au supravietuit si sunt exact ceea ce am comandat.Au fost numai plante perene de gradina,care datorita vremii calde din zona mea,acum au si inceput sa infloreasca :D Si cat de curand mai fac o comanda!
 

laural

Well-Known Member
Eu de obicei merg personal la Dl. Levi, si va pot confirma ca e foarte serios. Intr-adevar e mai bine sa cereti livrarea mai tarziu, pe ca la noi la munte primavara vine mai greu :D si chiar la inceputul primaverii plentele sunt mai micute. Eu sunt foarte multumita de ei :marfa:
 

geodezia

Well-Known Member
na eu am luat fuicsii de la dinsu da prin iunie si au fost super marii frumoase le am de 3-4 ani si sunt bine mersi
eu am fost tare multumita de plantele de la dinsu ..
astea care vin in martie aprilie nu prea aveti sanse cu ele ca intr-adevar sunt mici da le puteti tine in vasele trimise si se fac mari dupa care plantati ca riscati sa ramineti fara ele
da fusciile prin iunie iulie e bine sa comandati
na acu fiecare cum crede
 

liliann

Member
Eu am comandat anul trecut la inceputul lui aprilie. Plantele erau foarte mici, dar am avut incredere in ele in urma recenziilor foarte bune citite aici.
De exemplu, am avut 4 lupini, extrem de mici din care 2 mi-au inflorit, am avut o liatris la care deabia se vedea din pamant mugurasul, care a inflorit si a fost foarte admirata, am mai avut levantica (asta arata foarte rau, neagra pe alocuri si tot s-a prins si s-a facut o frumusete).
Drept pentru care anul acesta voi face o comanda si mai mare, dar de Paste.
 

laural

Well-Known Member
Da, el cumpara butasi de foarte buna calitate ( liber de virusi si alte boli) si atunci dezvoltarea ulterioara este super ok.
 

anette_b

Member
are cineva un nr de tel al dlui Levi ? am promis cuiva ca ii aduc levantica de la dansul si am uitat sa comand pe site. in principiu imi trebuie sa ajunga comanda luni si nu stiu cum sa fac.
daca are timp sa puna coletul la curier luni dimineata , poate ajunge...
 

liliann

Member
anette_b a spus:
are cineva un nr de tel al dlui Levi ? am promis cuiva ca ii aduc levantica de la dansul si am uitat sa comand pe site. in principiu imi trebuie sa ajunga comanda luni si nu stiu cum sa fac.
daca are timp sa puna coletul la curier luni dimineata , poate ajunge...
Tel: 0756-025.770
este de pe site nr de telefon
 
Sus