PITICII DE GRADINA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
A

Anonymous

Guest
..am pierdut,Ruxitzika a "vorbit".
Singura poveste cu pitici,ca-mi place la nebunie,e atit de delicata si gingasa este...e cea din filmul ,acela frantzusec,in care eroina,printre altele,"plimba " piticul unui vecin prin toate capitalele lumii,fotografiindu-l .Fotografii pe care le trimite proprietearului,mihnit ca i-a furat cineva statuieta.Cit era de fericit.
Numele filmului nu vi-l spun.
 

mirelush

Member
Mihail, ai dreptate gusturile se rafineaza, se cultiva. Foarte de acord cu tine. Dar....( intotdeauna exista un dar :) ) ne-am adunat aici pentru ca iubim plantele si ca sa invatam sa le asezam cat mai armonios in gradinile noastre. E asa de usor sa critici... Nu zic sa inghiti orice , sau sa apreciezi ceva ( ce nu poti suferi ) doar ca sa nu superi pe cineva. E normal sa-ti spui parerea, doar sa nu fii asa de inversunat :)
Pe de alta parte in Romanica noastra draga intalnesti kitsch-ul la tot pasul si de multe ori te intrebi daca acest lucru nu iti dauneaza in vreun fel. Nu numai ca iti produce disconfort vizual, dar exista pericolul sa te molipsesti si tu...Si asta da belea...

Personal, nu-mi plac absolut deloc piticii si nici alt "bibelou" de gradina. Prefer o planta in loc. Vasele de ceramica sunt ok, la fel si buturugile, roabele etc ( aici insa trebuie avut grija ca la un moment dat prea multe chestii la un loc poa' sa dauneze ansamblului ).

Hmmm, ideea cu ceasul solar nu este rea deloc !!! Eu cum de nu m-oi fi gandit la ea ??? :rofl: :rofl: :rofl:

Deci in concluzie ...lucrul potrivit la locul potrivit. Si asta ... se invata !
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
mihail a spus:
..am pierdut,Ruxitzika a "vorbit".
Singura poveste cu pitici,ca-mi place la nebunie,e atit de delicata si gingasa este...e cea din filmul ,acela frantzusec,in care eroina,printre altele,"plimba " piticul unui vecin prin toate capitalele lumii,fotografiindu-l .Fotografii pe care le trimite proprietearului,mihnit ca i-a furat cineva statuieta.Cit era de fericit.
Numele filmului nu vi-l spun.
Amelie se numeste filmul, si ideea cu piticul care isi face poze prin lume si apoi le trimite acasa prin posta este absolut geniala.
Ca optiune personala, mie nu-mi plac nici piticii, nici iepurasii, nici caprioarele sau alte animalute de plastic, ceramica.
Singurele care imi plac sunt statuetele de piatra, dar nu toate si nu oriunde sau oricum.
Interesant totusi ca subiectul a stranit atat de multa pasiune printre forumisti.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Ma bucur imens ca am deschis acest topic ca iata cum ies la iveala idei pe care altfel nu le-ati fi avut ; si asa mai invata unul altul cite ceva.

Dl.M ai in mare parte dreptate cu aleile de pietris dar depinde din care iti pui.Eu am zis ca imi plac dar asta nu inseamna ca am si unde sa le fac :rofl: si nici nu pot ascuti nimic ca mi s-a furat piatra de polizor :rofl: :rofl: :rofl:
In privinta criticilor da-mi voie sa am rezerva imense.Fie ei de film ,teatru sau literari...........Am citit si am intilnit suficienti ca sa nu ii cred pe cuvint;cu exceptia citorva genii in fata carora ma aplec(face bine la muschii abdominali :mrgreen: ).
In ceea ce priveste rafinarea gustului....hmmmmmmm......exista o categorie a celor care s-au nascut si crescut intr-un gust desavirsit;sunt cei care nu tin de cont de nici un fel de parere considerind ca gustul LOR este desavirsit;si cei care au acea aplecare spre frumos dar pe care nu stiu ca o au si absorb toate informatiile triind si aplicind exact ceea ce trebuie.Pentru ei chiar TREBUIE sa vorbesti ca stii cui te adresezi si stii ca vor face bine ce fac la un moment dat.
Iar o alta categorie sunt............manelistii :tavalit: .
De fapt poti sa categoristi in multe feluri dar astea le-am avut la idemina acusica.

Eu personal am citit mult (si vazut desi nu "pe viu") despre gradinile spaniole.Eu de ele sunt indragostita ca dehhh......nu comentez. :oops:

Este suficient sa bintui pe net ca sa-ti faci o idee despre cum ar trebui sa iti faci o gradina combinind gustul tau,dorintele tale cu ceea ce vezi si sa stii EXACT cum sa adaptezi la ceea ce ai tu .Spatiu,dimensiuni,format,soare,umbra,......etc.etc.dar aici deja e prea mult pentru mine.Sunt persoane care pot zice mult mai multe.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Ceea ce am zis mai devreme facea referire la specialisti. :)

:aoleu: aoleu si vai de mine :ros_unghii:
am uitat esentialul: SA AI si BANII NECESARI............. :p
 

mirelush

Member
Gabiuta asa e. Sunt oameni si oameni. Unii pot sa aiba acces la instruire si nu le foloseasca la nimic , altii se nasc cu simtul frumosului si actioneaza din instinct, fara pregatire.

Mai cred ca toate informatiile care le culegem ( aici ma refer la gradina ) trebuie sa treaca si prin minte si prin suflet, iar cand transpunem o idee in realitate, ea sa ne reprezinte...sa fie o parte din noi, sa transmita privitorului "informatii pretioase" despre firea noastra ( asta daca privitorul stie sa descifreze ). Fie ca suntem ordonate, cuminti, reci sau romantice, cu suflet de copil sau de om mare, salbatice sau mereu suprinzatoare - gradina ar trebui sa vorbeasca despre noi .

Bat campii... :rofl: :rofl: :rofl:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Nu,nu,nuuuuuuuuuuuu de loc nu-i bati .

CHIAR ASA ESTE!




Sincer,foarte sincer iti spun ca am vrut sa scriu si eu asta :D dar oricum era prea mult ce am zis si am fost deja lacrimogena in alt topic asa ca nu am vrut sa ma ia lumea ceea ce nu sunt :evil:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Vrei?Eu sunt gata pregatita :rofl: :rofl: :rofl:
Copilul lui Adi?Ala din Vaslui sau de unde este?Fane ?Pe care doresti sa-l asculti?Sau despre care sa se vorbeasca?
Oare ar fi cineva ..........care...........oare?........ :evil:
 

mirelush

Member
Gabiuta, eu zic sa-l iertam de data asta!!!! Sub haina de om negru e un baiat bun. Asa imi zice mie instinctu' ...

Lasam tortura cu manele pe altadata :evil: ...cand o sa o faca si-mai-si-mai-lata , ca sigur nu se cuminteste :rofl:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
:rofl: :rofl: :rofl: ............imi era si frica sa ma gindesc ca e posibil sa discutam :evil:
Ok. :D
 
A

Anonymous

Guest
....mai bine andrelele,uite,trimit o piatra de polizor,cu tot cu fai ! :)
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Chiar ar fi distractiv dar daca numai noi doi? :? Hmmmmmm...........Mai are farmec? :mrgreen: Si zau daca am argumente pro........Nici contra.Ce mai vad si eu pe la TV cind mai apare alde Nicu Burdihan sau Vali Cercelinceafa sau in ureche..........nu stiu si zau ca nu merita.
Hai sa gasim altceva ................ce zici?
Promit ca ascut si sabiutele :tavalit:
 
A

Anonymous

Guest
pitici

Eu is c-o naframa alba-n varf de bat,
de aceea zic:m-am tot gandit ce sa spun si eu la acest capitol,pt ca sunt neutra,
si iaca ce am visat azi noapte: pitici in gradina gradinitei de copii.
 
A

Anonymous

Guest
dom'le pozele ca pozele..da' pianu...melodia ..e beton!
Multumesc frumos pt. cadou. :oops:
:rose:
 

cornelia

Fondator
Membru staff
V-am prins! Aici erati. Va cautam la cafenea si nimic. Va asteptam la bodeguta si voi nimic.

Haidi bre, e rost de bunatati dincolo. :rofl: :rofl:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus