Phalaenopsis part 3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am fost in Brico dupa niste chestii pentru instalatie. Dar ce credeti, ca am rezistat sa nu ma uit la orhidee, ca tocmai primisera flori? Desi, am zis de multe ori ca nu mai cumpar, pentru ca nu am loc suplimentar, mi s-a lasat tocmai la o Phale pelorica. Vin cu ea acasa si o pun la udat, ca trebuia. Apoi o iau in brate sa o duc pe balcon. Si ce vad? Un paianjen rosu. Prima mea replica: tu ce cauti aici? in timp ce il omoram si sotul meu ma intreba ce-am avut cu el, ca era prea mic si-i dadea el drumul pe geam, eu descopar altul care se plimba pe tricoul meu. N-am stiut cum sa-i spun mai repede ca "nu sunt de aia". In total am gasit 4. Si orhideea nu era la reducere.
Revin cu poze cand ajung acasa.
http://i1133.photobucket.com/albums/m59 ... 2cc486.jpg
 

Mihaella

Member
La phale exista un moment in viata lor cand se ingalbenesc si radacinile din ghiveci? Am vazut acum la una din orhidee ca are o radacina galbena in ghiveci.
 

lelia

Well-Known Member
Frumos cadou !sa-ti traiasca ,sa te bucuri de ea !

Dea ,o frumusete de phale :visator: sa-ti traiasca si mereu sa infloreasca !
 

Chiharu

Member
Multumesc, sper sa faca multe flori :D

dar am o problema cu prima care mi-a inflorit cea "in captivitate": inca nu a terminat de inflorit dar deja i se usuca prima floare :( nu stiu ce sa cred... poate are prea multe sau o fi prea cald la mine??? :?
 

Roxanna

Active Member
Este posibil să fie de la căldura prea mare și de la uscăciunea din aer. Și mie mi s-a întâmplat același lucru, din cauză că fereastra unde am floricelele este cam aproape de sursa de căldură. Din același motiv mi s-au uscat și o parte dintre boboci.
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
akhalteke , sunt tare frumoase ,eu inca nu am nimerit nici una care sa aiba parfum desi mi-ar placea :)

au mai evoluat si ai mei


pe cel galben o am de la Gabiuta :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus