Par cu miez rosu

Pomigarden

New Member
Bună seara tuturor,

Pepiniera Pomigarden produce și comercializează Păr cu miez roșu,în cazul în care vă interesează vă rog să mă contactați,pe nr. de telefon 0747530024.

Cu stimă ,Pepiniera Pomigarden.:)
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
Si cam ce avantaje are formul din faptul ca , cu stima , aveti peri cu miez rosu ?

Ma refer ce aport are la forum aceasta pepiniera ? Nu am vazut multi ingineri sa impartaseasca ceva tehnici de crestere?
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Buna seara. Unde se afla aceasta pepiniera? Ca idee eu as fi interesata de acest par, daca-mi spuneti mai multe despre unde si cum il cultivati! Nu mi se pare modul ideal sa trantiti in felul acesta oferta de comercializare, insotita doar de numarul de telefon. Daca v-ati fi prezentat oferta intr-un mod care sa ma faca sa cred ca exista o doza de profesionalism in mod sigur as fi dat telefon. Dar felul in care va prezentati nu va avantajeaza :)
 

Pomigarden

New Member
Buna seara.

Daca nu aveti incredere in pepiniera mea ,deoarece nu v-am prezentat mai profesional acest soi de par,imi cer scuze,am vrut sa postez mai jos si siteul pepinierei dar din pacate inca nu e gata total .
Va invit sa veniti anul urmator in Aiud , in iulie 2015 , deoarece atunci se coace parul cu miez rosu,si in aceeasi timp va arat si pepiniera unde producem pomii fructiferi ,sa fi-ti convins de profesionalismul oferit de noi.

;-)
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Buna seara,
O sa vin cu mare placere la Aiud sa va vizitez pepiniera, sper ca sunteti dornic sa oferiti si sfaturi practice legate de pomicultura si nu numai! Imi puteti spune cum se numeste acest soi de par cu miez rosu? Aveti si alte soiuri de par? Ma intereseaza soiuri vechi, rustice, in fapt caut un soi de par pe care il aveau bunicii mei in gradina si care s-a uscat acum cativa ani. E vorba de un soi cu pere mici, extrem de aromate, care se coc in luna august.
 

merryinlove

Active Member
Par cu miez rosu se poate gasi la Atlasplants,la un pret cam maricel ce-i drept:30 de lei.Personal, mi-as dori acel soi de pere care se coc in iulie,pomul ca atare creste viguros,cu coroana bogata,dar nu stiu cum ii zice.Daca stie cineva....
multumesc!
 

mirceaspc

Active Member
Moderator
Din cate stiu eu perele acelea cu miez rosu, mici, soi vechi se mai numesc "Busuioace cu miez rosu". Încercati pe net sa cautati si pere busuioace cu miez rosu.
 
Sus