1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Oferta seminte - Giant Sequoia (Sequoiadendron giganteum)

Discuție în 'Ofertele membrilor' creată de kukubau, 3 Apr 2018.

 1. kukubau

  kukubau New Member

  Buna tuturor

  Deoarece nu mai am spatiu in apartament pentru tavite de germinare si nici loc pe balcon pentru plante, ofer spre vanzare seminte de Giant Sequoia (Sequoiadendron giganteum), la preturi modice.

  Semintele sunt gata stratificate, au primit tratamentul de 'frig', asa ca nu mai e nevoie sa fie tinute la frigider, se pot insamanta direct. Recomand semanarea lor in tavite de germinare cu capac, acele minisere, ce se gasesc in aproape orice magazin Dedeman, Leroy Merlin etc.

  Recomand semanarea lor intr-un mediu neutru si aerat, cel mai bun fiind Sphagnum Moss in amestec cu perlit, 60:40 %. Nu adaugati pamant de flori sau turba din comert, moartea plantelor e iminenta. Testat. Nu recomand de asemenea vermiculitul in primul an de viata.

  Rata de germinare este mica pentru aceasta specie, de 40-50%. Personal am obtinut o rata de germinare si de 80% pentru seminte din lotul acesta.


  Pret: 50 seminte la 10 lei + taxele postale - cel mai convenabil e prin Posta romana.


  Aici sunt Sequoia de anul acesta, la 37 de zile. Acestea au fost tinute sub o lampa de crestere cu tuburi fluorescente T5, dar se pot creste si fara.
  nZUrLYE.jpg
  Sequoia la 10 luni.
  vkiD87c.jpg


  langstegeneralshermanboom.jpg
   
  Chiharu apreciază asta.
 2. Mihai Danilescu

  Mihai Danilescu New Member

  Va salut ma intereseaza daca mai aveti seminte de Sequoia , astept raspunsul dvs ma intereseava 50 seminte .Multumesc Mihai
   

Distribuie pagina asta