Sunt foarte invidios pe puterea de-a pune seminte. Anul asta am facut si eu experimente cu cel putin 30 de plicuri de seminte, marea majorittea perene.adiadi a spus:multumesc.
citesc cu nesat tot ce scrieti (adica cat reusesc. e greu sa tin pasul!)
legat de seminte: nu numai ca respect ce scrie pe plicuri,dar chiar fac si fise pt fiecare plantuta. la unele am reusit sa fac si obs, legate de experiment.... am organizat totul pe perioade de inflorire,pe inaltimi si preferinte,si ultima gaselnita a fost sa le aranjez pe culori.
ei,vreau sa spun ca a iesit o dezordine totala in practica
dar tot a fost minunat de colorat !
Si la mine au inceput sa se ingalbeneasca iar unele chiar s-au "topit", altele in schimb rezista binisor. Oare ar fi fost mai bine sa le pun doar in gradina? Care ar fi cauza?nick1971 a spus:lasa-le in pace, nu vreau sa te dezamagesc, poate la tine va fi altfel, la mine au rasarit si apoi s-au topit :x
Am inteles! Probabil voi pune semintele direct in gradina si asa poate voi reusi sa scot niste plante mai rezistente. Dar asta va fi odata cu incalzirea vremii. Vad din pacate ca nu prea tine cu noi si inca nu vad vreo sansa de revenire.dana_rusu a spus:cauza ar fi ca te-ai grabit ,ziua era scurta si ciclul lor de viata era dat peste cap ,mai planteazale o data si respcta indicatiile de pe plicuri ,ma refer la luna indicata pt plantare,lumina este cheia in reusitele noastre ,daca nu avem lumina suficienta nu facem nimic.
la examen am avut baftanick1971 a spus:
Intradevar, ingenioasa treba. Si eu ma gandeam la asa ceva dar nu am luat initiativa sa si plantez in ele. Am vazut cateva cofrage de carton speciale si de acolo mi-a venit ideea.oncilica a spus:mi-a placut la nebunie ideea cu cartoanele de oua!
nu se inmoaie cand le uzi?