Motocoasa

Bogdan

New Member
Bună ziua,

Îmi poate recomanda cineva o motocoasă de calitate, mă interesează ceva rezistent deoarece doresc să o folosesc destul de des pe terenuri diferite (de la tuns iarbă până la tăiat buruieni înalte și cu tulpina destul de groasă). M-ar ajuta răspunsuri de la persoane care au folosit motocoasa pe care o recomandă.

Vă mulțumesc!
 

Bogdan

New Member
Din București. Îmi poți spune te rog de cât timp folosești gama asta și pe ce terenuri?
 

bunica

Member
Cred ,ca nu deranjeaza pe nimeni,pentru ca nu prea sint din zona persoane.Am crezut ca am facut un bine unei persoane aflate la 400 de km distanta.
Am sters postul ca sa nu mai fie discutii.

Nu am crezut ca asa se poate interpreta.
Regret .Dar nu in sensul ca as fi facut o prostie. Pacat.
 

bunica

Member
Si inca ceva. La sectiunea mai veche
"Cum alegem o motosapa/un motocultor ?" sint alte cel putin trei trimiteri la diverse situ-ri.
Nimeni nu a zis ca ar fi reclama.
Am crezut ca ajut ,cu informatii clare si la obiect. Chiar nu a fost cu intentie pentru ca din zona mea nu sint membrii.
Regret .Nu o sa mai deranjez.
 

Bogdan

New Member
Va multumesc mult pentru ajutor si raspunsuri!

@bunica imi cer scuze pentru incurcatura in care ai intrat din pricina raspunsului tau. Intr-adevar din ce m-am interesat Husqvarna sunt de calitate dar pretul lor depaseste bugetul meu.

@danero2004, de cat timp folosesti fuxtec-ul, ai avut probleme cu el? in ce "mediu" l-ai folosit?

Multumesc!
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
Bogdan , eu anul asta abia am pus gazon dar nu pentru asta am luato , terenul meu nu are vecini si cresc niste "baladai" care imi incurca planurile , si am ales ala 5 in 1 ca are si pentru tuns lonicera si ca are drujba,

deocamdata am pus doar discul (firul se consuma repede) , un disc cu 80 dinti vidia ....RUPEEEEE...deci pe unde o lasi jos ...e "liniste" 1-6 mm maxim duce ca si cum ai cosi cu coasa de mana.
nu e prea bun discul la gazon , ca tinde sa l culce de la viteza vantului


eu sunt super multumit chiar daca ramane teorema garantiei , e distribuit si la noi in tara doar ca de la 7 la 12 mil e cam mult "garantia"
 
Sus