miniterarium suspendat

gomez99

Well-Known Member
cred ca intra la terarii, ca altfel nu stiu cum s-ar chema agatariciul asta. e mai mult un test de echilibru pe care sper sa il dezvolt pina la sfirsitul anului. duc lipsa de figurine mici. mi-a promis cineva niste rate, da nu le vad locul in proiectul asta.

 

adrianam

Well-Known Member
Globurile transparente sunt de efect, dar in timp, intretinerea mi se pare costisitoare, necesitand curatare periodica pentru a arata frumos.
Mult succes si asteptam poze! :)
 

lelia

Well-Known Member
Mie îmi place foarte mult planta,verdele din glob e artificial sau e o altă plantă ? E o idee interesantă ....și haioasă.rațele nu prea merg ,ceva melci .buburuze ,șopârle cred ca s-ar integra .așteptăm cu interes dezvoltarea proiectului ,baftă!
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
not bad dar nu am vazut desi lucrez cu aparataj electric inca glob scund dar rotund decat pe laptos si nu clar
 

gomez99

Well-Known Member
pai la e un bec normal.
se pot da si la suflat, dar e scump ca manopera la artisti costa :-D

asta e un bec normal


si asta e suflat
 

gomez99

Well-Known Member
pai asa zice teoria. cu practica e mai greu. eu nu stiu pe nimeni caruia sa ii fi iesit ca la carte. dupa o vreme decedeaza si tre inlocuit. ideea e sa ii faci poza si publicitatea cit e in viata :p
cu ceva timp in urma am primit o plantuta intr-un recipient mic, de cca 2 cm inaltime si cam 8mm diametru, ca un pandantiv. a trait cam un an, porma a trebuit sa o scot din tub deoarece crescuse prea mare.
exista si niste microsisteme inchise cu pestisori sau melci, care maninca algele ce se formeaza din proceasrea codoiului.
http://reclaimgrowsustain.com/content/40-year-old-self-sustaining-ecosystem-jar
astia pretind ca stiu ei cum se face
http://thescienceclassroom.org/how-to-make-your-own-self-contained-ecosystem-biosphere/
 
Sus