Margarete

elipopa

Active Member
Gabiuta, are o floare asa de mica, dar macar e dubla, ca de cand astept......mai am cateva obtinute din acelasi plic, urmeaza sa infloreasca, sa vad ce surprize ma asteapta!!
 

Ninutza

Member
belisima a spus:
:visator: are cineva faimoasele margarete colorate?cred ca ar fi tare frumoasea aceste floricele rosii,galbene etc...am vazut ca au aparut la plant shop,dar e transportul cam mult pentru ce as vrea eu...
Eu am semanat un plic cu margarete rosii si unul roz, insa vor inflorii la anul. Sunt tare curioasa daca vor inflorii ca pe plic, sper sa n-am surprize. Anul asta am facut o pasiune pentru margarete, nu stiu ce ma apucat.
 

mikka

New Member
Specialistelor, o parere. Nu am avut niciodata margarete dar imi plac la nebunie si am plantat acum vreo luna si jumatate in zona de munte vreo 3 plicuri diferite de seminte. Le-am tot pandit dar nu imi dau seama daca ce mi-a rasarit sunt intra-devar margarete sau niste mandre buruieni. M-am uitat la plantele voastre si tind sa cred ca a doua este desi seamana cu o papadie, dar prima nu, asa-i? https://plus.google.com/photos/11009148 ... 9?hl=en_US
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Margaretele nu rasar usor din seminte. Tb rasadnita.
Eu zic ca ai o papadie, probabil va inflori curand si vei vedea ce e.
 

mikka

New Member
E clar, bag sapaliga in ele, iar la anul incerc sa pun semintele in rasadnita, in speranta ca totusi voi avea flori peste 2 ani. Sau caut rasaduri in piata, desi nu cred ca se oboseste cineva sa faca asa ceva :).
 

ghia_don

Active Member
Margaretele mele au mai mult de un metru , a trebuit sa le leg :eek: Si nici macar nu-s umbrite, stau in plin soare...

 

adrianam

Well-Known Member
Am si eu o tufa care creste mai inalta, aproape de 1 metru si alta care ramane un pic mai mica, dar au perioade diferite de inflorire.
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Ghia si ale noastre au crescut inalte, ba chiar au inceput sa se tarasca tufele. :nu stiu:
Si stau in soare, unde au stat si anul trecut. Cred ca au fost afectate de primavara brusca si vara abrupta.
 

gabrielais

Active Member
ce faine sunt, Doina!! la mine tufa a ramas o aratare, ca le-am tot mutat...abia de-acum incep sa isi revina...dar am din celelalte cu frunza dreapta, o multime, care abia cum fac boboci... ;-)
 

popicu

Member
elipopa a spus:
Gabiuta, are o floare asa de mica, dar macar e dubla, ca de cand astept......mai am cateva obtinute din acelasi plic, urmeaza sa infloreasca, sa vad ce surprize ma asteapta!!
Buna, Eli, am citit topicul despre margarete si vad ca esti singura careia i-au iesit din seminte. Am semanat si eu la inceputul lunii mai, in rasadnita mica, de camera, si acum plantutele au cate 2-3 perechi de frunze si inaltime cam 4-5 cm inaltime. Mai departe ce fac? Le las in ghivecele sau le repic si le mut? Si cand pot sa le pun in gradina?

Multumesc.
 
Sus