lukonbulbs

fixpix

Active Member
Mda, cam asta trebuie facut. Evaluat un furnizor, cautat feedback de la cei care au cumparat deja, nu sa ne avantam sa cumparam doar pentru ca pretul e cu cativa banuti mai mic.
:pauza:
 

bradut

Well-Known Member
Am aruncat un ochi, si dupa cate vad, preturile sunt comparabile cu cele de la Cayeux. La Cayeux se poate plati cu cardul, deci ar fi eliminata taxa bancara. Transportul este cam scump, 30 de euro din cate retin.

Daca s-ar face o comanda la Cayeux, ar fi super! :D
 

geodezia

Well-Known Member
:cry: :cry: :cry: nu tin pasu cu voi ... stati odata pe loc si vedeti ce si cum vreau si io gladiole din alea mumoase si crini .... :cry: :cry: :cry:
 

geodezia

Well-Known Member
Fixule tinind cont de vapoarele inghitite de la bakker si sieberzt asta nu cred ca mi le serveste mai mari(pina a va cunoaste aici pe forum si a nu participa la comenzile facute de specialisti ) ..no acu io jiji ma supun majoritatii ca voi sunteti gradinari mai vechi si mai iscusiti ca mine .. daca faceti acolo comanda merg si io daca faceti alta parte ma supun ca la mine in josul vaii cine stie ce buruieni mai ajung asa am siguranta ca ce luati voi e cu brevet :hug:
si eu vorbesc cu sufletu de olteanca deschis fara mistouri ..
 
Sus