Locuri de joaca pentru copii

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
simali a spus:
sa nici nu arate ca un WC cocotat pe picioroange.
:tavalit: :tavalit: bine spui

pentru un asemenea proiect v-ar trebui un adevarat artist al lemnului. iata aici cateva idei:

http://4.bp.blogspot.com/_i5_bOa6rw3g/R ... ehouse.jpg
http://www.wittemuseum.org/images/Facil ... 20tree.jpg
http://www.stilesdesigns.com/images/treehouse3b.jpg
http://www.dawndedeaux.com/images/treehouse.jpg

dupa cum se vede si in imagini, casutele nu sunt sustinute de copaci, ele sunt practic construite foarte mestesujit in jurul acestora, dand impresia ca sunt cocotate, pilonii de sustinere contopindu-se cu 'peisajul'.
 
Albela, eu am cumparat din Praktiker pentru fetita mea un gen de casuta cu loc de joaca cu nisip. Sa fiu mai explicita este vorba deo cutie in care pui nisip si cu un acoperis care se poate lasa peste cutie sa o acopere pe timpul noptii sau cand ploua. O sa incerc sa pun si poze sa-ti dai seama mai bine.
Iza, de unde ai cumparat sau facut rost de zorelele pitice? As vrea sa pun si eu la mine in curte.

Anaina
 

Ariana

Member
Baietelul meu abia acum implineste 1 an dar si eu m-am gandit pe viitor la un loc de joaca pentru el. Abia acum ma documentez. Am gasit ceva intr-o revista mai veche si mi-a zis sotul meu ca ar putea sa faca tot locul de joaca in lemn. Abia stept sa vad ce iese. Si apropo de nisip... cred ca nisipul e preferatul copiilor pentru ca au multe feluri in care se port juca.. eu nu am auzit nici un copil sa se imbolnaveasca de la nisip.
 

Mali_

Member
Am si eu nevoie de sfat. Frumosul meu loc de joaca arata oribil acum. Dupa atata ploaie au crescut buruieni peste tot si nisipul nu mai arata bine deloc, s-a cam dus in pamant. Asa ca acum este impracticabil si m-am gandit sa pun o folie de plastic ca sa nu mai iasa buruienile si sa aduc iar cateva tone de nisip. Dar intrebarea mea se refera la tipul de folie pe care sa il folosesc si de unde as putea sa il procur. Stiu ca exista o folie speciala impotriva buruienilor dar ma intreb daca chiar imi trebuie asa ceva sau este suficienta o folie normala, avand in vedere ca va fi acoperit de nisip. Voi ce ziceti?
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Mali, eu am folosit folie impotriva buruienilor. Am cumparat folie speciala pe care am montat-o anul trecut - e adevarat ca a trebuit sa o decupez din loc in loc (eu am montat-o in jurul gardului viu pt ca ieseau tot timpul buruieni in locuri cu accesibilitate redusa).
Eficienta e f mare pt genul asta de folie iar costurile nu-mi amintesc sa fi fost foarte mari.

Scoarta, in schimb, chiar nu a meritat banii: daca stai mai in camp (cum vad ca stai si tu, daca nu mai insel) la prima furtuna mai puternica iti zboara toata scoarta :rofl: :rofl: Oricum, in timp nu ramane mare lucru pe jos.
Ati mai putea incerca genul acela de material folosit la terenurile de tenis sau fotbal sintetice...mie mi se pare f ok pt copii. Desi mie si nisipul imi place, copiii se joaca f frumos la nisip ...ce daca se murdaresc...vorba reclamei "Murdaria este buna!" :rofl: :rofl:
 

Mali_

Member
Eu la nisip nu am de gand sa renunt, pentru ca Matei se joaca deja de 2 ani in nisip si nu a avut nicio problema pana acum. Plus ca pentru piciorusele lui este mai placut sa calce pe nisip decat pe cauciucul ala special pentru locurile de joaca. Problema mea sunt buruienile care m-au napadit, nu doar la locul de joaca. :)
 
Sus