Lidl

coral

Member
Sunt 6 sau 7 "modele",eu am luat Ville de Lyon si President,mai erau Miss Bateman,Hagley Hybrid,Madame Julia Corevon si inca una cu floare mica si alba.Acum vad cat de frumoasa e Madame Julia Corevon,cred ca mai fac maine un drum la Lidl,sper sa mai gasesc.Aspect ok,pornite bine,cu boboci,oricum,eu am fost prima,pe la 8 dimineata, i-am ajutat sa deschida cutiile,asa ca am avut de unde alege! :rofl:
 

oanaiulia

Member
Am cumpărat si eu Presidentsi Hybrid. Par destul de ok, rădăcinile mari... Una are si un boboc..
Le am plantat deja in grădina! :) :visator:
 

laural

Well-Known Member
elianna a spus:
Am cumparat azi Ville de Lyon. Are si un bobocel :D o plantez diseara.
Ai gasit Ville de Lyon ? ;-) , ce tare !!! Mie imi place tare mult, il am si eu le la Maria din primavera asta ! Sa cresca mare si infloricios, sa te bucuri de el !
 

belisima

Well-Known Member
la noi avea president,hagley hibrid,polish spirit si ceva So Many-flori albe
as fi vrut si eu madame julia corevon dar la noi nu mai era :(
 

belisima

Well-Known Member
mai aveau:pasiflora,leandrii rosu simplu,bujori -rosu,hortensia :? si nu mai tin minte ce mai era pe acolo
 

laural

Well-Known Member
Am gasit si eu So Many, President si Madame Julia Corevon :dans: :dans: :dans: Oare asta alba merge in ghiveci ? Scrie pe eticheta ca ajunge la 1,5 m
Imi pare rau acum ca nu mi-am luat si Polish Spirit dar am avut senzatia ca seamana cu Etoile Violette pe care il am deja....nu stiu daca nu am gresit.

Madame Julia Corevon trebuie sa-l pun la semiumbra ? Daca are doar partea de jos umbrita oare merge ?
Scuze ca va tot intreb dar e primul meu am cu florile astea :oops:
 

LadyBug

Well-Known Member
Am ajuns in LIDL si eu, am luat un Polish Spirit, o Madame Julia Correvon si o Ville de Lyon. Sunt foarte mari, inca nu am apucat sa le plantez pt ca am fost plecata in week-end si maine ajung si cu ele pe la gradina. Hagley Hybrid si President aveam, fiind primele mele clematite, chiar daca anul asta de-abia au rasarit ca au stat intr-un colt unde cainii le-au rupt de tot, cred ca incep sa rasara si-si vor reveni. Totusi, niciodata nu au facut multe flori la mine, la fel ca alta care nu mai stiu ce nume are, pe care o am din aceeasi perioada si e tare-super floricioasa, desi nu am tuns-o niciodata, cred ca e din grupa celor care nu trebuie tunse...
 

coral

Member
Hristos a inviat!
Pentru iubitoarele de clematite,de azi gasiti la Lidl urmatoarele soiuri:piilu,Arabella,Warsawska Nike,vitticella Polish Spirit,So Many Pale Blue Flowers si inca una roz,nu i-am retinut numele Catherine sau Caroline.Foarte frumoase,mari,eu am luat Warsawska Nike,abia astept sa treaca sarbatorile si sa intru in gradina!
 
Sus