Leandru - partea a II-a

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

belisima

Well-Known Member
eu am scos leandrii la un dus :mrgreen: au o mazga pe ei,cred ca praf si alte cele de la daunatori,i-am scos in ploaie,cred ca ii bag doar doar daca se anunta inghet :!:
 

sarselia

Active Member
Moderator
Sanamaria solarul tau este incalzit?Ca pe mine ma bat tare rau gandurile sa ii scot si eu pe ai mei afara.Ce-i drept ca de 2 zile parca e mai frig si deci mai stau putin insa tare ma mananca palmele... :)
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
Sarselia , nu e incazit , dar e ok ,leandrii inca nu au pornit ,chiar daca vine un -5 nu patesc nimic ,problema e doar cu cei care sunt porniti si au lastari tineri - verzi ,aia sigur ingheata si la un -3 .
daca nu sunt porniti poti sa-i scoti ,daca se anunta frig noaptea ,sa nu fie ud pamntul din ghiveci si va fi ok ;-) eventual le tragi langa perete sau sub o terasa sau arunci paurica peste ei .
 

sarselia

Active Member
Moderator
Multumesc frumos pentru raspuns.Mai astept pana saptamana viitoare fiindca pe atunci voi avea mai mult timp liber si pe urma afara cu ei...00.0
 

sarselia

Active Member
Moderator
Gabiutaaaa, ma gandeam eu ca tu i-ai scos deja!Chiar asteptam sa raspunzi si tu fiindca stiu ca tu esti mai curajoasa.Atunci de saptamana viitoare voi fi si eu curajoasa. :cool:
 

geodezia

Well-Known Member
:cry: :cry: :cry:
anuntara astia ninsori si scosei si eu o passi afara si vroiam sa scot si cactusi muscatele si leandri ..acu stop ca dau coltul
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Da,m-am hotarat dupa ce v-am vazut pe voi.Ciudat dar adevarat :rofl:
Geo au anuntat lapovita dar temperaturile nu vor fi prea mult sub zero.Oricum eu leandrii ii pun pe langa peretele casei si daca e de Doamne frereste trag o captusala pe ei.
Oricum cei mici inca vor sta inca la camera racoroasa.
 

belisima

Well-Known Member
aseara la ora 10 la mine erau 8 grade,ma gandesc ca nu mai da inghet,desi ai mei sunt tinerei 2-3 ani,nu cred sa fie afectati
 

belisima

Well-Known Member
:oops: am bagat leandrii :rofl: mai bien car la galeti decat sa -mi smulg parul peste cateva zile,frig asa n-ar fi dar bate un vant turbat si se anunta ger noaptea
 

popescu gp

Well-Known Member
Spre sfatsitul saptamanii eu scot lendrii batrani afara caci sper doar sa mai fie ploaie si nu mai da cu zapada si inghet,mai ales ca ne apropiem de babele pe vechi.
 

miki70

Active Member
Cred ca ii voi scoate si eu afara, daca vad ca se lasa frigul ii acoper cu o folie cu bule. Ai mei au prins zapada de la sf lui martie de anul trecut afara si nu au avut nimic.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator

seminte de Emil Sahut.Prima oara cand incerc si cred ca si ultima :rofl: dar imi place sa ma joc.As vrea sa vad ce culori pot iesi si cu cine s-a corcit acest domn.
Deocamdata pe servetel stropit cu Plant Starter.
Mai departe....vom vedea.
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Ii admir pe cei ce o iau de la zero (seminte) cu leandri. Eu una n-o sa ma incumet, desi am avut o gramada de seminte. Si acum sunt dezamagita de singurul leandru din seminte pe care il am. Are 4 ani, e deja tufa dar n-am vazut floare de la el.

La recensamantul facut ieri am constatat ca mi-au iesit cu bine din iarna toti leandrii, si cei mari si cei mici. Inca nu i-am scos afara, e prea capricioasa vremea. Insa stau toti la lumina in holul sud-vestic.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus