Leandru - partea a II-a

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adite

Active Member
sannamaria a spus:
Adite ,
in Baumax cel mai probabil ai vazut Emil Sahut care e un rosu ciclam ,posibil ca din lipsa de lumina sa fie mai deschis ,florile sunt medii ca marime .
Da, erau ciclam inchis, dar aveau putine flori deschise si mi s-au parut mici. Ma tenta unul, dar, in cateva zile au cazut multi boboci, leandrii erau ingramaditi unul in altul si trebuia sa scot cate unul, la intamplare, ca sa vad cum arata si la ce pret este. In final am renuntat.
Multumesc pentru informatii! :D
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
O prima floricica si la mine.

Cam toti ceilalti, desi au fost puternic tunsi au pornit tije florale. Cel mai mult am fost surprinsa de un piticot obtinut din butas primit anul trecut la schimb (Alsace de la Loreioana) care nu-i decat de-o schioapa, dar are bobocei.
 

adrianam

Well-Known Member
Mai rar un piticot ca acela sa infloreasca! :D
Poate infloresc si puiutii primiti de la tine! :D
La mine toti leandrii batrani au boboci de flori, zilele urmatoare sper sa inceapa sa se deschida!
 

adrianam

Well-Known Member
Foarte frumosi, Annamaria!
La mine doar aceste s-a deschis deocamdata:


Este Alsace cumva? Nu prea are parfum. Cateodata mi se pare ca s-ar simti ceva dar cred ca este de la vre-un salcam sau altceva inflorit din gradina blocului. :)
 

adite

Active Member
Toti sunt deosebit de frumosi! :clap: Pana la urma am cumparat un Angiolo Pucci in locul celui cu flori roz inchis. Poate voi gasi si unul rosu inchis si daca are flori duble si parfumate este si mai bine.
Dupa cat timp de la inradacinare poate inflori un leandru? Am unul de un an, s-a ramificat frumos, dar nu se vede nici un boboc.
 

ghia_don

Active Member
Da' ce-avem noi aicea?? :eek: Numai minunatii !! :clap:
Astept si eu floricele la unul din seminte, abia astept sa vad cum va fi floarea :visator: ..
 

belisima

Well-Known Member

maria gambeta

si oasis....
putin cam decolorati,nici poza nu-i avantajeaza....intrebare,eu ii tin cam la umbra,au lumina,dar filtrata,i-as pune in soare dar ma gandesc ca la soarele din timpul zilei ajung ghivecele la 70 de grade :roll: ce credeti?
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
mersi fetelor !
Belissima ! leandrii iubesc caldura ,eu le tin toata vara in soare ,doar pe cei galbeni le tin la semiumbra ca sa vad si eu galbenul :rofl: pt ca tinuti in soare cei galbeni se decoloreaza :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus