Lalele

Dea

Active Member
Multumesc tama! :D
Gradinar, cele maroon sunt asa , tot de la Atlas Plants.
Am, insa si eu una, cred, asemanatoare cu a ta, care se pregateste sa se deschida , insa pe care inca nu am identificat-o.
 

nina77

Member
Multumesc si eu pentru pontul cu Atlas Plants, eu pana acum luam doar de la anthesis, dar vad ca si Atlas Plants are lalele deosebite. :D
 

R@MONA

Active Member
Din pacate, nu am facut multe poze;iar cele facute sunt cu telefonul, cam neclare:




iar aceasta este Ice Cream, am asteptat-o 5 zile, cat am stat la tara, sa infloreasca; din pacate, nu s-a deschis si nici nu ma mai duc in urmatoarea perioada la tara :cry: :cry:
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Senzual touch e grozava Nina... dar probabil e pretentioasa de nu a mai dat boboci anul asta.



Dea.. ai o colectie superba...felicitari. Eu sint insa curios care din ele o vor duce bine in fiecare an.. pt ca am incercat de-a lungul timpului multe lalele si la mine marea majoritate degenereaza dupa 2-3 ani.... asa ca m-am lasat de lalele.



nina77 a spus:
Minunate lalelele voastre.:D
Si eu am una creata portocalie, luata drept Sensual Touch.Nu stiu de ce anul asta nu a facut flori, au iesit doar frunzele. M-am gandit sa scot bulbii si sa ii plantez in toamna, eventual in alta parte.
Aici era anul trecut:
http://ninapopa.sunphoto.ro/Lalele/60400268
 

cornelia

Fondator
Membru staff
popgeo a spus:
Senzual touch e grozava Nina... dar probabil e pretentioasa de nu a mai dat boboci anul asta.
Am patit la fel. Anul asta adio flori portocalii dantelate. M-am consolat cu cele roz dantelate. :oops:
 

Dea

Active Member
popgeo, multumesc! :D si eu imi pun aceeasi intrebare, cate vor rezista sau cate vor mai inflori la fel. Cel putin, de cele traditionale pot fi sigura ca le voi avea la fel de frumoase si peste ani! :D In rest, daca dorim "exoticitati", ne asumam si riscul de a le mai reinnoi pe parcurs, nu de alta, dar sa contribuim si la industria din domeniu :wink:
 

nina77

Member
popgeo a spus:
Senzual touch e grozava Nina... dar probabil e pretentioasa de nu a mai dat boboci anul asta.
Si mie imi place tare mult. Probabil e mai pretentioasa, ma gandesc ca daca au iesit frunzele, bulbii sunt totusi in pamant, o sa le las sa se usuce si o sa ii scot. A fost luata in acelasi pachet cu Exotic Sun care s-a inmultit, unde era un bulb , acum sunt doi.
http://ninapopa.sunphoto.ro/Flori_de_primavara/70560020

Cornelia, si mie imi plac tare mult cretzulinele:

Queensland, care au iesit toate, ba chiar cativa bulbi s-au inmultit:
http://ninapopa.sunphoto.ro/Flori_de_primavara/70676486

Mascotte, in primul an:
http://ninapopa.sunphoto.ro/Flori_de_primavara/70676478
 

floridoro

Member
Va rog pe cei care au Ice Cream sa postati o poza cu acest soi pentru ca bulbii cumparati de mine in toamna de la Baumax nici nu mi-au rasarit (la fel ca alte soiuri ambalate de acelasi producator)
 

floridoro

Member
Cind am spus ca nu mi-au rasarit m-am referit doar la cele doua soiuri cumparate de la Baumax produse sau ambalate de Florex
 

nick1971

Active Member
la mine din 3 bulbi au rasarit toti, unul doar frunze, unul floarea a fost cu cateva petale si nu s-a deschis, iar celalalt marti cand am fost ultima oara la gradina dadea semne, nu l-am fotografiat, il asteptam sa se deschida, imi vine sa dau o fuga sa vad ce si cum :)
 
Sus