Lagerstroemia indica

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Ba chiar o sa inmultesc.Este perioada propice asa ca ma pun pe treaba.;-)
Multumesc de cuvinte frumoase.Si eu am fost impresionata de dezvoltarea ei si mai ales de frumusetea culorii.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Da Doino...asa am facut .Cativa in pet cu capac ,cativa in aer liber,cativa direct in gradina sub pet.Sa vad care e cel mai eficient.
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Asa trebuie facut, selectie din toate cite sant la cele mai rezistente.... Altfel cu frigul si cu bolile o sa ne cam prajim. Bravo Gabiuta, ai gasit una care rezista la noi.

Am cumparat si eu anul asta doua, sa vedem cum trec iarna. Nu o mai vad pe Floria pe aici.....
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Una din ele a fost afectata drastic la transport, dar a revenit spectaculos si acum are si boboci ... nu cred ca vor ajunge sa infloreasca pt ca nu mai e suficienta caldura... dar mai stii....

 

Adry Niky

New Member
Buna la vivaiul unde muncesc eu in Italia avem lagerstroemia de toate culorile, eu mi-am cumparat una de culoare mov foarte frumoasa. Sunt diverse culori rosu, roz, alb, albastru si mov. C:\Users\Sony\Pictures\2014-10-08 001
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Sintem curios cum arata varietatile cu florile descrise de tine..... intrebarea e daca rezista bine la iernile de la noi sau nu. La mine astea sint in primul an, dar sint varietati care rezista bine la zona 6 (asa zice in descriere, dar practic vom vedea).

Pozele se pun altcumva aici pe forum, tu ai crezut ca poti sa icarci poze direct de pe disc cred..... Ideal e sa ai un cont la un site de albume cu colectii de poze... si pui linkul phpbb la ele. De exemplu Flickr.
 

happy

Active Member
Saptamana asta am achizitionat de la bulgari o minunatie (dupa poza)de lagestroemie Powhatan.Mai am in gradina 2 lager albe,una roz(din seminte) si una mov(sora cu a Gabiutei) care infloreste nemaipomenit si nu are treaba cu gerul.Sper ca si cea din Bulgaria sa fie la fel de rezistenta,ei asa se lauda.
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
La mine sint doua, una rosie si una roz . Ambele ar trebui sa nu aiba probleme cu frigul si sa fi e rezistente la fainare (care e o probleme majora la planta asta). Cred ca o sa infloreasca in 2015 ambele.
 

happy

Active Member
La cea rosie am retineri ca va rezista iarna la noi si eu imi doresc una rosie in gradina.Riana din Timis stiu ca are una rosie mare dar ea este in vest(ca si tine) unde temperaturile sunt bune
 
Sus