adrianam
Well-Known Member
Azi dimineata hibi cel roz pal achizitionat in toamna, arata obosit, de parca nu l-as fi udat de mult.
Am pus mana pe pamant, era uscat doar la suprafata.
M-am suparat pe el, i-am taiat cele trei brate si le-am pus in pahar cu apa si cu punga in cap.
Pe restul de tulpina au ramas frunze mici, deci daca vrea sa isi revina, are varfuri de crestere.
De ce se imbolnavesc asa dintr-o data hibilicii astia cumparati?
Parea sa-i mearga foarte bine, chiar a inflorit si l-am facut vedeta!
Este drept ca a mai avut un frate in acelasi ghiveci (asa i-am cumparat) care s-a topit in urma cu doua saptamani!
Butasului taiat din greseala in urma cu doua saptamani si pus in apa cu punga in cap, i-au aparut deja puncte albe pe tulpina, deci pare ca vrea sa se prinda. Sper sa nu il pierd! :?
Am pus mana pe pamant, era uscat doar la suprafata.
M-am suparat pe el, i-am taiat cele trei brate si le-am pus in pahar cu apa si cu punga in cap.
Pe restul de tulpina au ramas frunze mici, deci daca vrea sa isi revina, are varfuri de crestere.
De ce se imbolnavesc asa dintr-o data hibilicii astia cumparati?
Parea sa-i mearga foarte bine, chiar a inflorit si l-am facut vedeta!
Este drept ca a mai avut un frate in acelasi ghiveci (asa i-am cumparat) care s-a topit in urma cu doua saptamani!

Butasului taiat din greseala in urma cu doua saptamani si pus in apa cu punga in cap, i-au aparut deja puncte albe pe tulpina, deci pare ca vrea sa se prinda. Sper sa nu il pierd! :?