Honore de Balzac

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Foarte reusit, imi place tare mult! Are nuante extrem de delicate, isi merita clasificarea in grupa Romantica.
 

anasstasia

Active Member
Nu intelegeam de ce acest trandafir este placut de mai toata lumea. I-am vazut anul trecut un boboc si m-am tinut tare, nu m-a impresionat deloc. In mod real, este trandafirul care anul acesta pe linga 3 alte suprize, mi-a tras presul de sub picioare.
Desi au fost saptamini cu ploi, iar cu o seara inainte fesese furtuna, eu zic ca s-a tinut bine. Este absolut superb, si declarat oficial trandafirul preferat al lui Florin. :D

http://anasstasia.sunphoto.ro/Honore_de_Balzac/pagina2
http://anasstasia.sunphoto.ro/Honore_de_Balzac/pagina3
http://anasstasia.sunphoto.ro/Honore_de_Balzac/pagina4
 

Rose

Active Member
Deeeeci! Este de vis! M-ai tinut toata noaptea treaza cu trandafirii tai frumosi! :cafea:
 

anasstasia

Active Member
Multumesc Ramona. Si pe mine m-a impresionat foarte mult acest trandafir. Nu ma asteptam sa fie atit de frumos.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Ce frumos este! Acesta chiar e un trandafir de trecut pe lista de achizitii!
Florile par sa fi rezistat bine la ploaie, ce impresie ti-au lasat? Sunt parfumate (nu ca as prefera trandafirii parfumati, dar sunt curioasa :rofl:
 

anasstasia

Active Member
Da, chiar a rezistat bine la ploaie, mai ales ca are o reputatie destul de proasta in sensul asta. Avea si boboci mumificati, ca toti trandafirii de altfel, o parte din codite indoite, insa cu o seara inainte fusese furtuna si vint puternic.
Belisima vorbim mai spre toamna. Eu cu butasii nu stiu ce sa fac, adica nu stiu sa-i prind. Daca tufa se dezvolta, iti dau butas fara nici o problema.
 

angela draganoiu

Active Member
daca nu stii ce sa faci cu butasii iti spun eu. poti, daca vrei, sa ii dai doritorilor, eu de pe acum te rog sa-mi dai macar unul la toamna cand il vei taia. e absolut fantastic, iar Honore de Balzac e scriitorul meu preferat.
 
Ma bate gandul sa il comand si eu ,dar am o nedumerire in primele poze floarea nu pare asa de bogata ca in celelalte ,evolueaza florile dupa maturizarea plantei ,este absolut superb asa bogat
 

anasstasia

Active Member
La toti trandafirii evolueaza florile pe masura ce se maturizeaza planta. Am atitea exemple in gradian mea....In anul I mi-a acut o floare anemica, iar in anul II m-a socat pur si simplu.
 
Sus