Hibiscus Snook

cornelia

Fondator
Membru staff
Merci. Pai... s-au cam pornit. Si inca e un val mic in comparatie cu anul trecut. Dar sa zicem ca varietatile astea sunt mai pretentioase decat altele.
 

Viovett

Member
Corneliaaaaaaa numele de famile al Snook-ului tau e Gommer :) ?

Vreau sa-i iau maica-mii cativa hibi, dublii neaparat , si-mi cam face cu ochiul frumosul tau...
 

Sash

Active Member
Foarte frumos!

Si ca tot suntem la sectiunea dedicata dumnealui, am citit prin alt topic ca nu se prinde din lastari :?
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Eu am incercat cu 30 (sau cate au fost, cine mai stie) de varietati de genul asta anul trecut. Dezastru. Nu vreti sa stiti. :(
 

Mali_

Member
Pun si eu poze cu snook, care este la sora mea care locuieste momentan in Olanda si are grija de el pana va ajunge la mine. . Acestea sunt fotografiile de acum doua saptamani, dar acum se pregateste iar sa infloreasca si astept din zi in zi fotografia cu floarea.
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Da Mali. Si al meu s-a comportat la fel. Initial bobocul era vinetiu si ma gandeam daca nu cumva Snook-ul meu e Stormy Days. :)
 

daisy111

Active Member
Cat de frumos poate fi!!! :visator: Stiti de unde pot cumpara si eu unul? :oops: Ca prin florarii nu am vazut mai speciali. :(
 

Mali_

Member
daisy111 a spus:
Multumesc de raspuns!! :*
Cu placere. Cred ca ar fi foarte util daca fiecare ar spune si de unde a cumparat hibiscusul, sau planta pe care o arata. In felul acesta am sti si noi, incepatorii, unde sa ne adresam.
 

daisy111

Active Member
Ai dreptate ce spui. :wink: :D Astazi am cautat mult pe la furnizori sa vad cum este cu comisionul/transportul,insa nu am gasit ceva concret si nu stiu cum se procedeaza. :oops: Scuze off topic-ul. :oops:
 

Mali_

Member
De exemplu, la furnizorul mentionat de mine, pentru Romania transportul costa 19,03 Euro pt. 0-2 kg, 25, 18 Euro pt. 2-5 kg, 31,54 Euro pt. 5-10 kg si 41,61 Euro pt. 10-20 kg. Sunt toate datele pe site, la webshop, shipping costs.
 

daisy111

Active Member
Inca o data iti multumesc mali!!! :* :hug: Sunt cam nepriceputa cu astea si nu am inteles tot ce trebuia de acolo. :oops:
 
Sus