Gloxinia, un punct de pornire ...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Dora

Member
Anadometia,e tare frumoasa floricica ta :D .Anul trecut am cumparat si eu Mont Blanc,dar...s-a transformat in mov cu picatele.
 

mama4you

Member
cat de minunate sunt!

eu de fiecare data cand am cumparat de la florarie...am pierdut-o! cred ca nu ii place de mine,nu stiu ce sa zic! anul asta ma gandeam sa cumpar din nou..sau sa iau seminte...e tarziu oare? pentru seminte?

ca parca nu as mai cumpara de la florarie! :cry:
 

Dora

Member
Mi s-a deschis si mie o Tigrina Red pe care am luat-o din Real.Sincer,ma mir dar si ma bucur ca nu am avut parte de surprize neplacute ca in alte dati,o fi o greseala :)
Acum trei zile arata asa iar azi astfel
Andreiacamelia,eu anul trecut am strans seminte de la o gloxinie,dar mi se pare cam anevoios procesul,pana o vezi cu flori trece cam mult timp,dar asa ca experiment,merita incercat...
 

popescu gp

Well-Known Member
gloxinia

Dora este o eplendoare si eu sunt adeptrul inmultirii prin frunze deact prin seminte ,este o munca titanica si nu stiu daca se merita atata efort,doar daca sunt eventual deosebite,dar clasicele noastre,cred, ca nu merita
 

michaela

Active Member
Erwin, trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate..... au rasarit mici plantute din acele seminte, doar ca eu... la servici... :( am uitat de ele si nu le-am mai umezit substratul.... si s-au uscat..... :cry: Dar intr-adevar ies repejor din semincioare... cred ca in 2 sapt aveam plantute fin..... :roll:
deci in cazul meu datorita neglijentei la udare... am pierdut tot :(
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus