Cu placere Ruxi , am folosit intradevat tehnica srvetelelor , am cumparat srvetele cu motivele dorite de mine dintr-un magazin special din oras am folosit la inceput lipiciul sopecial si culorile speciale si lacul , toate speciale pentru servetele DAR pentru ca a trebuit sa fac foarte multe am folosit cu succes ARACET ca adeziv principal , pentru fond culori pure , nediluate de tempera sau ... ma rog daca era cazul de nuante deschise , atunci combinate . Eu am lucrat pe GHIVECE DE LUT SPARTE ( lasate la imnuiat 24 ore) , TIGLA SI COAME DE TIGLA pe care am lucrat cu spaclul cu gips , cu fisii de naterial inmuiate in gips , in unele locuri am incarcat tigla si cu nisip amestecat cu gips , pentru o textura mai deosebita , in unele locuri am folosit ..... :mrgreen: orez :mrgreen: cam ce-mi trece mie prin cap ca ar iesi bine
La final unele le-am lacuit ...cu lac pentru lacuit piatra ... altele nu le-am lacuit .
Sper ca v-am fost de folos cu imaginile si cu Explicatiile . Daca mai aveti intrebari .... cu placere