Ghivece decorate

Floria

Active Member
Fetelor! M-ati topit cu imaginatia voastra! Sunt foarte frumoase! Dar,... cand aveti timp?
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Nicoleto,esti o artista,ce mai :D .Bravo!Bravo!Foarte frumoase.Nu mi-am exprimat parerea pina acum dar recunosc ca ce faci tu este grozav.

Dar............cind ai timp?Asa de curiozitate numai :rofl:
 

nicoleta

Member
Dragele mele, sa nu rideti daca va spun cum am facut. Am dat o alta intrebuintare servetelelor din plastic :wink: , am decupat floricelele si apoi le-am lipit cu lacul-lipici cumparat de la Brico. Cred ca mergea si cu lipici obisnuit.
Cit despre timp, le-am facut cu baietelul meu in dorinta mea de a nu mai sta atit de mult la calculator. Le-am buchisit cam o ora. Acum trebuie sa-mi vina alta idee, ca sa nu fac 2 ghivece la fel.
 

Tina

Active Member
Minunate, Nicoleta.. sunt elegante si frumoase, si am toata admiratia pentru rabdarea si ingeniozitatatea ta... si bravo baietelului, ca o ajuta pe mami.. :D :wink:
Le asteptam si pe urmatoarele... :idea: :idea:
 

irinabv

Active Member
Moderator
Sunt superbe, exceptionale, nu am cuvinte :eek: N-am mai vazut asa ceva. Ai maini de aur, Sorina. Am vazut si celelalte decoratiuni ale tale. Cand trec prin Sibiu musai sa te vizitez la florarie :D
 

sorina

Active Member
Desi nu au tematica de iarna iata si unele pentru orice anotimp :wink:


Irinabv , ma bucur ca iti plac . Daca ai trecere prin Sibiu te astept cu placere nu la florarie ci acasa la un pahar de vin :wink: :)
 

ruxitzika

Well-Known Member
Moderator
sorina, descrie putin tehnica de realizare, ce tip de culori ai folosit, etc. publicul doreste sa afle :)
 

sorina

Active Member
Cu placere Ruxi , am folosit intradevat tehnica srvetelelor , am cumparat srvetele cu motivele dorite de mine dintr-un magazin special din oras am folosit la inceput lipiciul sopecial si culorile speciale si lacul , toate speciale pentru servetele DAR pentru ca a trebuit sa fac foarte multe am folosit cu succes ARACET ca adeziv principal , pentru fond culori pure , nediluate de tempera sau ... ma rog daca era cazul de nuante deschise , atunci combinate . Eu am lucrat pe GHIVECE DE LUT SPARTE ( lasate la imnuiat 24 ore) , TIGLA SI COAME DE TIGLA pe care am lucrat cu spaclul cu gips , cu fisii de naterial inmuiate in gips , in unele locuri am incarcat tigla si cu nisip amestecat cu gips , pentru o textura mai deosebita , in unele locuri am folosit ..... :mrgreen: orez :mrgreen: cam ce-mi trece mie prin cap ca ar iesi bine :) :) La final unele le-am lacuit ...cu lac pentru lacuit piatra ... altele nu le-am lacuit .

Sper ca v-am fost de folos cu imaginile si cu Explicatiile . Daca mai aveti intrebari .... cu placere :wink: :wink:
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Nicoleta sunt superbe - arata ca o dantelarie pe ghivece si sunt foarte delicate. Bravo!
Sorina, esti o artista in adevaratul sens al cuvantului - sunt extraordinar de frumoase iar ideea este super-ingenioasa.
Superb si ma bucur sa vad ca oamenii mai au timp si pentru pasiunile lor minunate!
Felicitari, fetelor!
 
Sus