Gardener

orlovszki

Member
Ma bucur sa aud si de bine. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau nemultumiri puteti sa dati in mine cu mailuri sau postari. Macar celor de pe acest forum sa le pot face de plac. Chiar daca nu pot reusi 100%
Sa aveti bucurie si satisfactie cu ele.
 

orlovszki

Member
ruxitzika a spus:
Domnule Orlovski, tare ma bucur sa va gasesc pe acest forum! Noi ne-am intalnit si la Baia Mare si la Oradea, am fost colaboratori pe vremea cand eu lucram la Epa. Sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii :D
Ruxitzika - sorry ca nu ti-am raspuns pana acum. Nu esti prima cunostinta de care am dat pe acest forum. Ca peisagista specialista poti sa pui si tu umarul sa impingem caruta pe acest forum. Cu bine
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Dragalasilor dar caruta are si cai. Sigur, o pereche zdravana in plus, nu strica niciodata. :wink:
 

sonia

Member
Vreau sa fac si eu comanda pt niste plante si mi-am zis ca inainte de asta sa ma mai uit pe forum si sa invat din experienta voastra.Sunt multi distribuitori de plante prin web-shop si nu prea stiam pe care sa ii aleg.Acum m-am hotarat si voi comanda la Gardener.Mi s-au parut cei mai seriosi din ce ati scris voi.,mai ales ca imi dau seama ca domnul Orlovszki este interesat de satisfacerea clientului altfel nici nu s-ar fi facut cunoscut printre noi.

Oricum voi reveni cu parerea mea si dupa ce primesc comanda.
 

orlovszki

Member
Multumim pt aprecieri. Ne straduim si noi. Chiar daca nu este prea usor.
Daca sunt probleme, astept in continuare sesizarile Dvs pentru a le solutiona. Noi nu avem inca un forum personal si din acest motiv ne este de folos acest forum unde putem sa primim si calde si reci.
Asi avea o rugaminte la Dvs. Am lansat in curand, in versiunea beta, noul nostru site care va fi utilizat in curand doar ca webshop si se numeste www.gardenstore.ro Considerand ca pe acest forum gasesc parteneri care sa ne ajute in finalizarea acestui portal ca sa fie cat mai usor de folosit precum si cat mai util pentru toata lumea, va invit sa-l parcurgeti si sa dati cu parerea.
Reamintesc, este inca in versiunea beta. Functionala dar pot sa apara inca probleme. Iar o mare parte din produse asteapta inca sa fie incarcate.
Cu bine
 

Sash

Active Member
Am intrat pe noul dumneavoastra site. Mi-a placut. Am inchis pagina cu regretul ca n-am gradina si ca dvs. nu vindeti si plante de interior.
Va propun sa formulati o prezentare a firmei si o oferta pe care sa le postati in noul nostru topic "oferte comerciale" care este special dedicat firmelor.
 

orlovszki

Member
Multumesc pt raspuns. Luam in considerare sfaturile Dvs.
Ref. la plante de interior - acestea le lasam la alti "specialisti". Oricum, daca incercam sa "muscam" si noi mai mult decat putem inghiti, nu este bine. Sa incercam sa ne pricepem macar la plante de exterior. Cu toate ca avem si cateva plante de interior, dar nesemnificativ fata de posibilitati.
 

taiana

New Member
Am primit recent o comanda de la Gardener si n-am decat cuvinte de lauda pentru seriozitate, promptitudine, calitatea marfii si conditiile de livrare.
 

MONIS

Member
a venit comanda si la mine...... :) tot respectul pt.gardener....rapizi si eficienti,amabili.....si vcu plantute incoltite si de calitate....bravo.... :wink:
 

gomez99

Well-Known Member
Stimate domnule Orlowski
Eu am cumparat de la dv in doua rinduri. De fiecare data mi s-a raspuns cu solicitudine la telefon, ca mailul parea sa nu il citeasca nimeni. Serviciul in sine a lasat de dorit, in sensul comunicarii. A fost necesar sa dau citeva telefoane ca sa aflu cind vine coletul – si in afara de sotia dv. nimeni nu parea sa stie prea bine ce se intimpla acolo - iar la sosirea lui am avut ceva de investigat pina sa ma dumiresc care ce planta e si cit a costat, din acelasi motiv mentionat mai sus – factura generala.
Plantele sint de calitate, eu nu am a ma plinge in acest sens, au fost ambalate bine, au suportat transportul bine, s-au inradacinat rapid.
Legat de de noul webshop, imi permit sa fac citeva sugestii.
Stiu ca nu e tocmai usor, dar in opinia mea paginile ar trebui sa aiba o prezentare consecventa, in sensul ca acelasi tip de informatie sa fie prezenta pe toate paginile. Sigur ca unele plante nu prezinta flori – sa zicem – dar rubrica ar trebui sa existe, nu sa lipseasca.
Dat fiind ca multi cumpara plante online dupa principiul “vazut-placut” o minima informare despre fiecare planta – in sensul prin ce este decorativa si cum se poate pune mai bine in evidenta – ar fi foarte utila. Eventual sugestii de grupaj, in felul acesta, un client care cumpara o planta ar putea decide sa cumpere inca 2-3. Repet, despre fiecare planta.
Acelasi lucru legat de boli, daunatori, rezistenta la frig, frecventa inflorescentei – in special la plante ca trandafirii, asa ceva este foarte util.
Ati mentinut unele indicatii confuze, ca si pe vechiul site. Spre exemplu Lonicera Mix. Ce inseamna mix? Trimiteti mai multe plante in acelasi pret? Sint mai multe varietati si trimiteti una la intimplare?
Cred ca ar fi utila adaugarea denumirilor comune.
Apreciez in mod deosebit adaugarea optiunilor de filtrare din stinga paginii.
Personal mi-as dori sa gasesc citeva varietati noi de hoste pitice si heuchera :)
 

orlovszki

Member
Multumim pentru aprecieri. Si daca exista orice problema, va rog sa ma informati. Va las adresa mea de mail caci, recunost, cea personala, prin care sunt inregistrat si pe acest forum, nu o pot verifica zilnic, din lipsa de timp:
info@lac.ro
 

orlovszki

Member
Raspuns la Gomez99

Multumim si pentru criticile constructive legate de site. Am primit observatii identice din mai multe directii si ne apucam sa incarcam cu mai multe informatii situl. Suntem inca la inceput si este un lucru greu de tot. Greseli si erori apar inevitabil si incercam sa le remediem. Voi transmite fiecare observatie echipei noastre pentru a repara eventualele deficiente.
Referitor la raspunsurile prin mail stiu ca exista unele scapari. Nu merita sa incercam sa ne cautam motive, cum ca dupa o iarna petrecuta in latenta profunda, in momentul in care iese o raza de soare ne trezim coplesiti de comenzi. Daca am vinde suruburi am sti ca exista o ritmicitate constanta la comenzi. Deci incercam sa ne amelioram serviciile pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti de noi. :D
 

karmenutza

Member
E cineva din Bucuresti care vrea sa faca o comanda la gardener? Ca eu vreau sa cumpar un pachet de bulbi de agapanthus pe care sa ii cresc in ghiveci dar aceasta comanda e sub limita minima de pret acceptata pentru a comanda. Daca am fi mai multe persoane, sau cineva care cumpara mai multe plante m-as putea alatura si eu. :oops:
In magazinele din Bucuresti nu am vazut agapanthus ca as fi luat.
 

Andrada

Member
Daca nu intervine nimic, ma duc eu saptamana viitoare pana la ei (lucrez chiar in capat la Oradea spre Osorhei). Si eu doream sa imi cumpar ceva de acolo, asa ca pot sa iti cumpar cu un drum si ceea ce doresti. Iti trimit eu dupa aceea colet.
 

manuella

New Member
si eu am comandat la ei.am fost foarte multumita. am gasit seriozitate si rapiditate. curierul pentru comenzi mai mari de 300 ron este gratis! si va recomand FANCURIER! dc ? pai 6 magnolii marisoare -1m- au parcurs 600km de la Oradea la Galati fara probleme si fara o crenguta rupta! NOTA 10 PENTRU GARDENER SI FANCURIER! :wink:
 

orlovszki

Member
Multumim pt aprecieri. Ca sa va contrazic, tocmai azi am primit doua reclamatii de la clienti cum ca coletul a fost facut vraiste. Sunt clienti vechi si dansii au preluat coletul plin cu perene, rasturnate si facute zob.
Clientii nostri vor fi satisfacuti la urma, dar am rugamintea la toti cei care comanda plante ca la momentul primirii coletului sa le verifice si sa refuze complet sau sa ceara notificare prin proces verbal daca exista probleme.
 
Sus