Re: Furnizori romani de orhidee
e adevarat ca sunt la licitatie unele, dar sunt unele la care licitatia e inchisa si o poti lua deja la pretul afisat...
am o singura vanda acasa luata de la Hornbach, vai de ea saraca, am bagat-o cu tot cu cosulet in vaza de sticla, am tot pulverizat amestec de atonik 1:2500 in fiecare seara si acum arata ff minunat dupa cateva saptamani...frunzele erau cu riduri si partial ingalbenite/moi - acum nu mai sunt, radacinile erau uscate si subtiri ca scobitorile-acum nu mai sunt...si-a revenit la normal frunze carnoase si verzi, iar radacinile sunt aproape ca sticksurile....de vinerea care vine, intrerup solutia de atonik si o trec pe apa statuta sau fiarta..... mai am si alte feluri de orhidee : Phale, Cambria, Oncidium, Brasia, Miltonia, Dendro Nobile alb cu centrul mov, Dendro Phale cu flori verzi, Zygo si aceasta Vanda in revenire care , din pacate, nu stiu ce fel e (era fara floare cand am luat-o)....si iubesc aceste plante...toate sunt frumoase indiferent ca e orhidee, cactus, hibi, iris etc. , dar orhideele sunt deosebite...
aici am vazut pasta de keiki cu 15 euro....merita?