Pai da, erau la reduceri ca erau "varza". Niciodata nu as cumpara o floare la reducere. Acestea sunt deja compromise....Pentru doua flori pe tija, sa cumpar o planta care arata naspa? Mai bine lipsa!Tina a spus:Ieri seara, la Mr. Bricolage erau phalenopsis reduse la 9.99 Ron.. mai aveau o floare-doua pe tija.. albe, roz.. si nu mai stiu..![]()
Sincer sa fiu in Brasov nu am vazut niciodata phale si dendro la pretul de 5,6 sau 10 lei....Ma apuca chiar rasul cand aud asa ceva. Insa la tine acolo chiar exista.....Nici nu vreau sa ma gandesc in ce stadiu sunt aceste flori la acest pret. Daca totusi traiesc plantele tale, cumparate de la reduceri, inseamna ca ai ales ce se mai putea alege.....De obicei dendrobiumurile arata jalnic, necesitand de urgenta schimbarea substratului, de phale nu mai spun, majoritatea au radacinile putrezite. In general, tot ce am vazut la reducere arata jalnic, cel putin in Brasov. Repet, nu pot sa-mi asum riscul sa i-au o orhidee afectata chiar daca costa 10 lei. Mai bine mai pun lunar timp de 3-4 luni cate 10 lei deoparte si imi cumpar una sanatoasa. Dar fiecare pana la urma face ce vrea si respect decizia fiecaruia. De fapt, orice floricica aduce bucurie.... Succes in cresterea lor!mymo a spus:Eu sunt din categoria celor care au cumparat orhidee la reducere,mai exact phale si dendro.Chiar daca nu am vazut ce culori au,plantele traiesc si in ziua de azi si surpriza a fost cand au inflorit,deoarece habar n-aveam ce culoare voi avea.
Cristian,sunt si oameni cu "impotenta" financiara,ca si mine care atunci cand gasesc orhidee la 5,6 sau 10 lei se bucura.
Cu totii ne dorim sa cumparam plante mari,sanatoase in inflorite dar....asta inseamna multi bani de care(din pacate) nu toata lumea dispune,de aceea sunt doritori atunci cand ele sunt cu pret redus.
Este doar parerea mea![]()
Lasa ca pe timp de criza merg si de la reducere....Nu am de ce sa ma supar....Daca ti-au inflorit si nu le-ai luat chiar compromise este foarte bine. Multi sunt nestiutori in cresterea orhideelor si atunci cand vad plante la reducere se infig sa cumpere. Din pacate unii nu stiu ca de fapt acele plante nu vor trai mult timp...Asa este, nu am cumparat niciodata plante la reducere. Macar le omor eu decat sa le omoare altii....mymo a spus:N-am eu norocul sa gasesc aicice am mai gasit a fost la Baumax Sibiu si la sere la Sanleani.
Ma bucur ca nu te-ai suparat,din ce flori ai tu,nu cred ca se gasesc la reduceredar,se descurca fiecare cum poate.
Mymo subscriu si eu spuselor tale. Marea majoritate a orhideelor mele sunt cumparate la reducere. Acum imi vin in minte 5 pe care le-am cumparat cu pret "normal" (si alea fiind luate cu maxim 25 lei), din cele aproape 40 pe care le am. Restul toate cu 5, 10, 15, 20 lei, cele mai multe fara vreo floare, nici nu stiam ce culori am luat, doar cand au inceput sa infloreasca. Si eu imi mai doresc cateodata o orhidee anume, pe care o vad intr-o florarie, insa cand ma uit la pret (60-70-90 lei)... ies repede din magazin.mymo a spus:Eu sunt din categoria celor care au cumparat orhidee la reducere,mai exact phale si dendro.Chiar daca nu am vazut ce culori au,plantele traiesc si in ziua de azi si surpriza a fost cand au inflorit,deoarece habar n-aveam ce culoare voi avea.
Cristian,sunt si oameni cu "impotenta" financiara,ca si mine care atunci cand gasesc orhidee la 5,6 sau 10 lei se bucura.
Cu totii ne dorim sa cumparam plante mari,sanatoase in inflorite dar....asta inseamna multi bani de care(din pacate) nu toata lumea dispune,de aceea sunt doritori atunci cand ele sunt cu pret redus.
Este doar parerea mea![]()
Cristian, sa stii ca sunt multe orhidee la Brasov cu 5, 10, 15 lei, numai trebuie sa le cauti. Nu stiu de ce te apuca rasul?!CristianG a spus:Sincer sa fiu in Brasov nu am vazut niciodata phale si dendro la pretul de 5,6 sau 10 lei....Ma apuca chiar rasul cand aud asa ceva. Insa la tine acolo chiar exista.....Nici nu vreau sa ma gandesc in ce stadiu sunt aceste flori la acest pret. Daca totusi traiesc plantele tale, cumparate de la reduceri, inseamna ca ai ales ce se mai putea alege.....De obicei dendrobiumurile arata jalnic, necesitand de urgenta schimbarea substratului, de phale nu mai spun, majoritatea au radacinile putrezite. In general, tot ce am vazut la reducere arata jalnic, cel putin in Brasov. Repet, nu pot sa-mi asum riscul sa i-au o orhidee afectata chiar daca costa 10 lei. Mai bine mai pun lunar timp de 3-4 luni cate 10 lei deoparte si imi cumpar una sanatoasa. Dar fiecare pana la urma face ce vrea si respect decizia fiecaruia. De fapt, orice floricica aduce bucurie.... Succes in cresterea lor!![]()
Mymo sunt de acord cu tine....mymo a spus:Chiar azi vorbeam cu Lili despre orhidee si ea mi-a spus un lucru la care nici nu m-am gandit![]()
e langa faptul ca iti permiti sa iei o floare la un pret mic,dai si o sansa acelei flori sa traiasca
![]()
carmenushka a spus:Ieri la Tria's aveau cambria cu 9 lei, florile erau pe trecute dar tot e super-oferta pretul asta